Eurohoops

Τα… έσπασε με Κατσικάρη και έφυγε από τη Χάποελ ο Τζέρελς

Παρελθόν από τη Χάποελ Ιερουσαλήμ αποτελεί ο Κέρτις Τζέρελς, του οποίου η σχέση με το Φώτη Κατσικάρη πρόλαβε να φθάσει σε κάκιστο σημείο εντός λίγων εβδομάδων.

Παρελθόν από τη Χάποελ Ιερουσαλήμ αποτελεί ο Κέρτις Τζέρελς, του οποίου η σχέση με το Φώτη Κατσικάρη πρόλαβε να φθάσει σε κάκιστο σημείο εντός λίγων εβδομάδων.

Οι δύο άνδρες συνεργάστηκαν για πρώτη φορά φέτος, αλλά από το ξεκίνημα της σεζόν δημιουργήθηκε ρήξη στη σχέση τους, που εν τέλει προκάλεσε την πρόωρη διακοπή της συνεργασίας του 30άχρονου Αμερικανού γκαρντ με τον ισραηλινό σύλλογο. Μάλιστα, η Χάποελ επισημοποίησε το “διαζύγιό” της με τον Τζέρελς με ανακοίνωση.

Το συγκρότημα του Έλληνα κόουτς ξεκίνησε μεν με θετικό αποτέλεσμα την πορεία του στη Super League του Ισραήλ, αλλά η νίκη επί της Ναχαρίγια συνδυάστηκε με την πρώτη κόντρα του Κατσικάρη με το μέχρι πρότινος παίκτη του. Μετά το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής του EuroCup με την Μπούντουτσνοστ, το οποίο έχασε η Χάποελ την Τρίτη (17/10), ο Τζέρελς φέρεται να είπε σε μέλη της διοίκησης ότι η ομάδα δεν πάει πουθενά με τον 50άχρονο τεχνικό στον πάγκο της.

Πλέον, η ισραηλινή ομάδα αναζητά νέα λύση για την περιφέρειά της. Φημολογείται πως ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Ταϊρίς Ράις, ο οποίος παραμένει στο “ψυγείο” της Μπαρτσελόνα, καθώς δεν υπολογίζεται από το Σίτο Αλόνσο και προπονείται με τη δεύτερη ομάδα των “μπλαουγκράνα”.

Νέα ομάδα θα αναζητήσει ο Τζέρελς, ο οποίος τον Ιούλιο του 2016 είχε υπογράψει διετές συμβόλαιο με το σύλλογο της Ιερουσαλήμ, τον οποίο βοήθησε να φθάσει στους “4” του EuroCup και να κατακτήσει το πρωτάθλημα και το Κύπελλο του Ισραήλ. Τον περασμένο Ιούλιο επεκτάθηκε μέχρι το καλοκαίρι του 2019 το συμβόλαιό του, που στην προκειμένη “έσπασε” κατόπιν συμφωνίας των ενδιαφερομένων πλευρών.

Πηγή: eurohoops.net

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x