Ευρώπη

GM Ζενίτ για Καλάθη: «Δεν μπορούμε να μιλήσουμε για μεταγραφές»

Ποιες είναι οι προθέσεις της Ζενίτ που φημολογείται ότι ενδιαφέρεται για τον Νικ Καλάθη, που δύσκολα θα μείνει στον Παναθηναϊκό…

«Χτυπάει» Νικ Καλάθη η Ζενίτ;

Ερώτηση για τη φημολογία που έχει αναπτυχθεί σχετικά με την ομάδα της Ρωσίας και τον γκαρντ του Παναθηναϊκού δέχθηκε ο τζένεραλ μάνατζερ του συλλόγου, Αλεξάντερ Τσερκόβνι, ο οποίος σε δηλώσεις που έκανε στο «Sputnik» υποβάθμισε το θέμα.
Προσεγγίζοντας, πάντως, με ρεαλιστικό τρόπο το θέμα, διότι επεσήμανε ότι οι κινήσεις της ομάδας του Τσάβι Πασκουάλ για τη νέα σεζόν θα εξαρτηθούν από το που θα αγωνίζεται σε επίπεδο ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

«Για να μιλήσουμε για την ομάδα των ανδρών και για την υπογραφή των συμβολαίων με τους παίκτες για την επόμενη σεζόν, είναι εξαιρετικά σημαντικό να γνωρίζουμε σε ποιο τουρνουά, εκτός από το VTB United League, θα συμμετάσχουμε. Σε αυτή την περίπτωση, το να μιλάμε για τυχόν μεταγραφές είναι ακατάλληλο», ανέφερε σε ερώτηση που δέχθηκε για τον Καλάθη.

«Για την επόμενη σεζόν οκτώ παίκτες μπάσκετ από την τρέχουσα ομάδα έχουν ήδη συμβόλαια. Όσο για τους νέους παίκτες και παίκτες με συμβόλαια που λήγουν, θα είναι δυνατόν να μιλήσουμε γι' αυτούς μόλις καθοριστούν τα τουρνουά, στα οποία συμμετέχει η Ζενίτ, καθώς και οι στόχοι που θα καθοριστούν», σχολίασε για τη στελέχωση του ρόστερ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x