Μουντομπάσκετ 2023

«Ντόπες» από τους Πελαργούς στο ξενοδοχείο για την Εθνική

Οι Πελαργοί επισκέφτηκαν το ξενοδοχείο της Εθνικής στη Μανίλα πριν τον «τελικό» με τη Λιθουανία. Το ευχαριστώ εκ μέρους όλης της ομάδας από τον Παπανικολάου.

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε την αποστολή της Εθνικής ομάδας στο ξενοδοχείο όπου έχει καταλύσει στη Μανίλα για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Οι Πελαργοί, που ταξίδεψαν από την Ελλάδα για να είναι στο πλευρό της «επίσημης αγαπημένης» σε μια ακόμη διοργάνωση, επισκέφτηκαν την ομάδα και μετέτρεψαν σε… κερκίδα το Conrad Hotel με τα συνθήματά τους. Μάλιστα δεν παρέλειψαν να φωτογραφηθούν με τους διεθνείς και να πάρουν αυτόγραφα.

Όλοι οι παίκτες του ευχαρίστησαν για την συμπαράσταση. «Σας ευχαριστούμε που ήρθατε στην άλλη άκρη του κόσμου για να μας βοηθήσετε. Είναι πάρα πολύ σημαντικό για μας να σας έχουμε σε μια γωνιά του γηπέδου, να σας βλέπουμε και να σας ακούμε. Μας δίνετε ενέργεια, δύναμη, αυτοπεποίθηση και το κουράγιο να συνεχίσουμε», είπε ο αρχηγός της Εθνικής, Κώστας Παπανικολάου, ενώ όλοι μαζί, παίκτες και φίλαθλοι, φώναξαν «ένα-δύο-τρία-Ελλάς!».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x