Μουντομπάσκετ 2023

Φαλ: «Είμαι πολύ νευριασμένος, αφού δεν παίζω και πολύ»!

Εκνευρισμένος με την αποτυχία της Γαλλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο και δυσαρεστημένος με τον ρόλο του, εμφανίστηκε ο Μουσταφά Φαλ.

Κάθε άλλο παρά ευχαριστιέται ο Μουσταφά Φαλ τη συμμετοχή στο Παγκόσμιο Κύπελλο με την εθνική ομάδα της Γαλλίας.

Μετά τη νίκη επί του Ιράν, για τις θέσεις 17-32, ο σέντερ του Ολυμπιακού εξέφρασε την απογοήτευσή του για την παταγώδη αποτυχία των «τρικολόρ» στη διοργάνωση, ενώ παράλληλα άφησε αιχμές κατά του ομοσπονδιακού τεχνικού, Βενσάν Κολέ, για τον χρόνο συμμετοχής του.

Οι δηλώσεις του σέντερ του Ολυμπιακού:

«Απλώς προσπαθούμε να τελειώσουμε τη διοργάνωση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ούτως ή άλλως αυτό είναι το μοναδικό που μας έμεινε. Όλοι είναι εκνευρισμένοι. Οι παίκτες και όλοι οι φίλαθλοι στη Γαλλία… Κανείς δεν περίμενε η διοργάνωση να κρατήσει για… 48 ώρες για εμάς. Από ‘κει και πέρα, εγώ δεν έχω παίξει αρκετά, οπότε αυτό είναι ακόμη πιο εκνευριστικό.

Αλλά, αυτές είναι εμπειρίες που σε βοηθούν για το μέλλον. Ο χρόνος συμμετοχής μου εξαρτάται από τον προπονητή. Δεν θέλω να σταθώ σ’ αυτό. Εάν με καλούν, τότε θα παίξω, εάν δεν με καλέσουν, όχι. Είναι απλό. Όσον αφορά τον πονόδοντό μου. Πήγα στον οδοντίατρο και μου είπε να βγάλω τους φρονιμίτες μου. Δεν είναι κάτι σοβαρό
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x