Μουντομπάσκετ 2023

Μιλουτίνοφ: «Κάναμε το καλύτερο παιχνίδι μας αμυντικά - Πρέπει να μείνουμε ταπεινοί»

Δηλώσεις μετά τη μεγάλη πρόκριση της Σερβίας επί της Λιθουανίας, έκανε ο σέντερ του Ολυμπιακού, Νίκολα Μιλουτίνοφ!

Δηλώσεις μετά τον θρίαμβο της Σερβίας κόντρα στη Λιθουανία έκανε ο σέντερ του Ολυμπιακού, Νίκολα Μιλουτίνοφ, τονίζοντας ότι το μήνυμα του Σίμανιτς ότι αισθάνεται καλύτερα ώθησε εκείνον και τους συμπαίκτες του στη νίκη και αναφέροντας ότι η ομάδα του πραγματοποίησε την καλύτερή της εμφάνιση αμυντικά στο φετινό Μουντομπάσκετ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο σέντερ του Ολυμπιακού:

«Σήμερα ήταν η πρώτη μέρα που μάς έστειλε μήνυμα ο Σίμανιτς και μάς είπε ότι αισθάνεται καλύτερα. Αυτό μας έκανε χαρούμενους και μας έδωσε ώθηση να παίξουμε με τόσο μεγάλη ενέργεια. Ελπίζω πραγματικά να τον κάναμε περήφανο.

Νομίζω ότι σήμερα κάναμε το καλύτερο παιχνίδι μας στο τουρνουά σε ό,τι αφορά την άμυνα. Η Λιθουανία έχει πολύ καλούς και ποιοτικούς παίκτες, με ικανότητα στο σκοράρισμα. Το έδειξαν απέναντι στις ΗΠΑ. Έπρεπε να κάνουμε το step-up. Κάναμε πολύ καλή δουλειά.

Για εμάς πάντα προέχει η άμυνα. Αυτή μας δίνει ενέργεια στην επίθεση. Αυτή είναι η ταυτότητά μας και πρέπει να την κρατήσουμε μέχρι τέλους. Όποια ομάδα κι αν αντιμετωπίσουμε στη συνέχεια θα είναι ένας πάρα πολύ καλός αντίπαλος. Δεν θα είναι εύκολο. Θα είναι δύσκολο όποιος κι είναι. Δεν είμαστε το φαβορί, οπότε πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε.

Ο Καναδάς έχει εκπληκτικούς παίκτες, το ίδιο και η Σλοβενία. Πρέπει να μείνουμε ταπεινοί, να ξεκουραστούμε τις δύο επόμενες μέρες. Θα είναι η πρώτη φορά που θα έχουμε τόσο χρόνο μέχρι το επόμενο παιχνίδι, οπότε πρέπει να είμαστε έτοιμοι για τα ημιτελικά.

Θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε μέχρι τέλους για τον Σίμανιτς, αλλά θα είναι πολύ δύσκολο. Όλοι οι αντίπαλοι είναι δύσκολοι σε αυτή τη φάση, αλλά θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να τον κάνουμε χαρούμενο και περήφανο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x