Μουντομπάσκετ 2023

Παγκόσμιο Κύπελλο: Ημέρα κρίσης στις μάχες για την οκτάδα

Χαμός σήμερα σε δύο ομίλους του Παγκοσμίου Κυπέλλου όπου όλα είναι ανοιχτά για τα προημιτελικά, ενώ σε δύο γκρουπ όλα είναι ξεκάθαρα πλην της πρωτιάς.

Η δεύτερη φάση των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου ολοκληρώνεται σήμερα με τέσσερις ομάδες να έχουν ήδη προκριθεί και άλλες οκτώ να δίνουν τον υπέρ πάντων αγώνα.

Ξεκάθαρα είναι τα πράγματα σε δύο γκρουπ. Σε αυτόν της Ελλάδας, στο Mall of Asia Arena της Μανίλα, ΗΠΑ και Λιθουανία έχουν κλείσει θέση στην οκτάδα, αλλά θα παίξουν μεταξύ τους για την πρωτιά. Αντίστοιχα, στον όμιλο της Οκινάουα θα αναμετρηθούν για την πρώτη θέση η Γερμανία και η Σλοβενία.

Από εκεί και πέρα… χαμός! Στον όμιλο Ι, που γίνεται στο «Araneta Coliseum» της Μανίλα, τα πάντα είναι ανοιχτά, καθώς όλες οι ομάδες ισοβαθμούν στο 3-1. Οι νικητές των αγώνων Ιταλία-Πουέρτο Ρίκο και Δομινικανή Δημοκρατία-Σερβία θα περάσουν στα προημιτελικά. Η Σερβία μπορεί να είναι πρώτη μόνο αν κερδίσει και το Πουέρτο Ρίκο, η Δομινικανή Δημοκρατία αν κερδίσει και η Ιταλία, η Ιταλία αν κερδίσει και η Σερβία και το Πουέρτο Ρίκο αν κερδίσει και η Δομινικανή Δημοκρατία.

Αντίστοιχη είναι η κατάσταση στον όμιλο L, όπου επίσης ισοβαθμούν τέσσερις ομάδες στο 3-1. Στα προημιτελικά θα προκριθούν οι νικητές των αγώνων Βραζιλία-Λετονία και Ισπανία-Καναδάς. Σε ό,τι αφορά στην πρώτη θέση, η Λετονία θα είναι πρώτη αν κερδίσει ταυτόχρονα η Ισπανία, ο Καναδάς θα είναι πρώτος αν κερδίσει και η Λετονία, η Βραζιλία θα είναι πρώτη αν κερδίσει και ο Καναδάς, ενώ η Ισπανία θα είναι πρώτη αν κερδίσει και η Βραζιλία.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι βαθμολογίες:

Όμιλος Ι
Ιταλία-Πουέρτο Ρίκο 11:00
Δομινικανή Δημοκρατία-Σερβία 15:00

Βαθμολογία: Σερβία 3-1, Δομινικανή Δημοκρατία 3-1, Ιταλία 3-1, Πουέρτο Ρίκο 3-1

Όμιλος J
Ελλάδα-Μαυροβούνιο 11:40
ΗΠΑ-Λιθουανία 15:40

Βαθμολογία: ΗΠΑ 4-0, Λιθουανία 4-0, Μαυροβούνιο 2-2, Ελλάδα 2-2

Όμιλος Κ
Αυστραλία-Γεωργία 10:30
Γερμανία-Σλοβενία 14:10

Βαθμολογία: Γερμανία 4-0, Σλοβενία 4-0, Αυστραλία 2-2, Γεωργία 2-2

Όμιλος L
Βραζιλία-Λετονία 12:45
Ισπανία-Καναδάς 16:30

Βαθμολογία: Καναδάς 3-1, Ισπανία 3-1, Βραζιλία 3-1, Λετονία 3-1

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x