Μουντομπάσκετ 2023

Ράντοβιτς: «Από τα καλύτερα παιχνίδια στην ιστορία του Μαυροβουνίου»

Περήφανος ο προπονητής του Μαυροβουνίου για την προσπάθεια της ομάδας του απέναντι στις ΗΠΑ.

Ο Μπόσκο Ράντοβιτς δήλωσε περήφανος για την εμφάνιση που έκανε το Μαυροβούνιο απέναντι στις ΗΠΑ (85-73) όντας ανταγωνιστικό σχεδόν σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Μια μικρή χώρα 600.000 κατοίκων έκανε ίσως ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της ιστορίας της απέναντι στις ΗΠΑ. Ήμασταν μέσα στο ματς για 35 λεπτά, αλλά στο τέλος η ατομική ποιότητα των αντιπάλων έκανε τη διαφορά. Έβαλαν κάποια μεγάλα σουτ, εμείς αστοχήσαμε σε κάποια καθοριστικά σημεία του αγώνα. Και πάλι μπράβο στους παίκτες μου για την εμφάνιση. Ο Βούτσεβιτς είναι παίκτης ΝΒΑ εδώ και 10-11 χρόνια, έχει παίξει σε All Star Game και όταν έρχεται στην ομάδα είναι ηγέτης. Κάθε χρόνο είναι καλύτερος ως παίκτης και ως ηγέτης, είναι πολύ σημαντικός για μας. Δυστυχώς δεν μπορούμε να τον έχουμε πάντα λόγω του ΝΒΑ», τόνισε ο Μαυροβούνιος τεχνικός.

Από πλευράς παικτών, ο Μάρκο Πόποβιτς είπε: «Είμαι περήφανος για την ομάδα μου. Δείξαμε πώς μπορούμε να παίξουμε απέναντι σε μια από τις καλύτερες, ίσως την καλύτερη, ομάδα της διοργάνωσης. Είμαστε χαρούμενοι ειδικά με τον τρόπο που αρχίσαμε το παιχνίδι. Τώρα κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x