Μουντομπάσκετ 2023

Σέκουλιτς: «Δεν έχει ειδική μεταχείριση ο Ντόντσιτς - Αν του κάνουν 15 φάουλ, θα βαρέσει 30 βολές»

Ο Αλεξάντερ Σέκουλιτς τοποθετήθηκε περί του αν ο Λούκα Ντόντσιτς έχει ειδική μεταχείριση από τους διαιτητές στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Μεγάλη συζήτηση γίνεται τις τελευταίες μέρες γύρω από το όνομα του Λούκα Ντόντσιτς.

Μετά την ήττα της Σλοβενίας από τον Καναδά και τις έντονες διαμαρτυρίες του για τη διαιτησία του αγώνα, ο Σλοβένος συγκέντρωσε πλήθος κριτικής στο πρόσωπό του, με πολλούς να λένε πως «γκρινιάζει» υπερβολικά και άλλους να σχολιάζουν πως αυτό γίνεται άδικα, αφού οι διαιτητές τον ευνοούν.

Μετά το ματς με τη Λιθουανία, ο «Luka Magic» έφτασε τις 82 εκτελεσμένες βολές στο τουρνουά, δεύτερη μεγαλύτερη επίδοση των τελευταίων 30 ετών στα Παγκόσμια Κύπελλα. Ο Αλεξάντερ Σέκουλιτς, τεχνικός της Σλοβενίας, κλήθηκε να σχολιάσει αν αυτό δείχνει πως ο Ντόντσιτς έχει ειδική μεταχείριση από τη διαιτησία, όμως ήταν ξεκάθαρος ως προς το ακριβώς αντίθετο.

«Όλοι είναι τόσο ανήσυχοι για τις ελεύθερες βολές του. Κάποιος με ρώτησε, "Θέλεις να σουτάρει 30 ελεύθερες βολές;" Ναι, αν υπάρχουν 15 φάουλ πάνω του, ας σουτάρει 30 ελεύθερες βολές. Λόγω του μεγαλείου, του σώματος και των ικανοτήτων του, ίσως είναι ο λόγος για κάποιες αλλαγές. Δεν θέλουμε ειδική μεταχείριση. Ο Λούκα δεν θέλει ειδική μεταχείριση και δεν νομίζω ότι έχει ειδική μεταχείριση, ακόμα κι αν άκουσα κάποια παράπονα», ανέφερε συγκεκριμένα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x