Μουντομπάσκετ 2023

Τάις: «Ο ημιτελικός με τις ΗΠΑ είναι 50-50 - Πρέπει να παίξουμε πιο έξυπνα»

Για την πρόκριση στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου και την αναμέτρηση με τις ΗΠΑ μίλησε ο Ντάνιελ Τάις.

Με εννέα πόντους και οκτώ ριμπάουντ ο Ντάνιελ Τάις σύμβαλλε στη νίκη της Γερμανίας επί της Λετονίας και πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης ο 31χρονος παραχώρησε δηλώσεις κι ανέφερε ότι η ομάδα του έχει 50% πιθανότητες να προκριθεί στον τελικό, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη Λετονία και τον Ντάβις Μπέρτανς, ο οποίος αστόχησε στο τελευταίο σουτ του προημιτελικού.

«Σέβομαι πολύ τους Λετονούς. Έκαναν ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι τόσο αμυντικά, όσο επιθετικά. Αυτό δείχνει την ποιότητα της ομάδας», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Πρέπει να απολαύσουμε αυτή την νίκη και την πρόκριση στα ημιτελικά. Παίξαμε με τις ΗΠΑ και στο Άμπου Ντάμπι, ξέρουμε τους παίκτες της. Οι δυσκολίες από το παιχνίδι με τη Λετονία θα μας βοηθήσουν. Πρέπει να παίξουμε πιο έξυπνα και καλύτερα κόντρα στην Αμερική. Πιστεύουμε στον εαυτό μας και θέλουμε να πάμε στον τελικό. Ο ημιτελικός είναι 50-50» και έκλεισε τις δηλώσεις του λέγοντας:

«Δεν μπορείς να σκεφτείς πολλά , όταν ο αντίπαλος έχει το τελευταίο σουτ, απλά ελπίζεις. Ο Μπερτάνς έκανε πολύ καλό παιχνίδι και πήρε το τελευταίο σουτ, οπότε εκεί απλά ελπίζεις ότι θα αστοχήσει», ήταν τα λόγια του Ντάνιελ Τάις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x