Ελλάδα

Η κριτική των παικτών του Προμηθέα

Τα αδέρφια Γκραντ και οι εξαιρετικοί Λούντζης, Γιαννόπουλος ήταν οι κορυφαίοι του Προμηθέα στη νίκη επί της ΑΕΚ.

Ο Προμηθέας πέρασε με επιβλητικό τρόπο από την έδρα της ΑΕΚ (75-82) και απέδειξε ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση.

Η ομάδα της Πάτρας είχε σε καλή βραδιά τα αδέρφια Γκραντ, τον πληθωρικό Λούντζη και τον εκτελεστή Γιαννόπουλο. Διαβάστε την κριτική του sport-fm.gr

Αναλυτικά:



Αγκμπελίς (2): Ίσως ο χειρότερος παίκτης των Αχαιών. Έγινε έρμαιο στις διαθέσεις του Μορέιρα και μοιραία αγωνίστηκε μόνο για 10 λεπτά έχοντας μόλις έναν πόντο και 2 ριμπάουντ.

Τζεράι Γκραντ (8): Θετικότατος, πήρε… εκδίκηση από την πρώην ομάδα του. Παρουσίασε πολύ καλό πρόσωπο στο επιθετικό κομμάτι (15 πόντοι με 6/8 δίποντα) και μας χάρισε ορισμένα εντυπωσιακά highlights. Μοναδικό ψεγάδι η αδυναμία του στα ριμπάουντ.

Λούντζης (9): Όπως και στον ημιτελικό του Σούπερ Καπ , ήταν εντυπωσιακός κόντρα στην ΑΕΚ. Έκανε όλες τις… δουλειές (13 πόντοι, 8 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 2 κλεψίματα) στο παρκέ και αποτέλεσε τον X-factor του ματς. Χάρη στην ενέργεια που έβγαλε, αλλά και την εξαιρετική του άμυνα στον Λάνγκφορντ, η ομάδα του Γιατρά γύρισε το μομέντουμ του παιχνιδιού στην 3η περίοδο.

Δ. Αγραβάνης (2): Τα έκανε… μαντάρα στη 2η περίοδο, όταν –χωρίς λόγο και αιτία- δέχθηκε 2 τεχνικές ποινές σε διάστημα λίγων δευτερολέπτων για διαμαρτυρία στους διαιτητές. Έτσι, άφησε την ομάδα του με ένα κορμί λιγότερο για κάτι παραπάνω από ένα ημίχρονο. Όσο αγωνίστηκε πάντως, ήταν χρήσιμος, αν και αστόχησε σε 3 ελεύθερες βολές σε ισάριθμες προσπάθειες.

Χριστοδούλου (-): Δεν αγωνίστηκε και δεν μπορεί να κριθεί.

Αθηναίου (4): Δεν ήταν ο «γνωστός» Αθηναίου στο κομμάτι της εκτέλεσης, αν εξαιρέσουμε την αρχή της 4ης περιόδου, ωστόσο οργάνωσε σωστά το παιχνίδι της ομάδας του και πρόσφερε ηρεμία στους Πατρινούς.

Τζέριαν Γκραντ (8): Ο πρώτος σκόρερ του Προμηθέα, πέτυχε 18 πόντους με κάποια σημαντικά και παλικαρίσια καλάθια, ενώ πρόσθεσε 5 ριμπάουντ και 4 ασίστ. Εντυπωσιακή η απόδοση του Αμερικανού γκαρντ, αν και υπήρχαν στιγμές που «έχανε» το μυαλό του, όπως όταν ζήτησε τάιμ άουτ στην 4η περίοδο, κάτι που αποτελεί… κατάλοιπο από τη θητεία του στο ΝΒΑ.

Γ. Αγραβάνης (3): Ανέλαβε ειδικές αποστολές και είχε ως στόχο να «κλειδώσει» τους αντίπαλους περιφερειακούς, αλλά δεν βοήθησε στα 5 περίπου λεπτά που αγωνίστηκε.

Γιαννόπουλος (7,5): Από τους «σωματοφύλακες» του Προμηθέα, «σκότωσε» την πρώην ομάδα του με τα μεγάλα τρίποντα που πέτυχε (4/10). Λόγω και της απώλειας του Δημήτρη Αγραβάνη, αναγκάστηκε να κάνει… υπερωρίες στη θέση «4» κι έφερε εις πέρας τη δουλειά, καθώς συνεισέφερε και στην αμυντική λειτουργία των Αχαιών.

Μίλερ (4): Μπορούσε και… καλύτερα ο Αμερικανός. «Χανόταν» μέσα στο ματς και είχε αρκετά σκαμπανεβάσματα, ενώ ήταν άστοχος (3/8 σουτ). Παρ’ όλα αυτά, ολοκλήρωσε το ματς με 9 πόντους και 5 ασίστ, που ήταν μια χρήσιμη βοήθεια.

Μπαζίνας (-): Δεν αγωνίστηκε και δεν μπορεί να κριθεί.

Τανούλης (-): Δεν αγωνίστηκε και δεν μπορεί να κριθεί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x