Ελλάδα

Ακόμη πιο κοντά ο Κάτας: Συμφώνησε με Αντομάιτις η Χάποελ

Ο Νταΐνιους Αντομάιτις συμφώνησε για να καλύψει το κενό που θα αφήσει στην Χάποελ Ιερουσαλήμ ο Κάτας πηγαίνοντας στον Παναθηναϊκό.

Τυπική διαδικασία φαίνεται πως είναι η αποδέσμευση του Όντεντ Κάτας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό. Μια ακόμη πληροφορία που έρχεται να ενισχύσει αυτό είναι πως η ομάδα του Ισραήλ είναι στις τελικές συζητήσεις με τον Νταΐνιους Αντομάιτις, που αποτελεί την επιλογή για τον αντικαταστάτη του. Ουσιαστικά μιλάμε για κατ’ αρχήν συμφωνία, που μένουν λεπτομέρειες για να επικυρωθεί.

Ο Λιθουανός τεχνικός πέρασε επιτυχώς από συνέντευξη την Παρασκευή μέσω zoom και όπως επιβεβαιώνεται από Μέσα στη Λιθουανία και το Ισραήλ οι δύο πλευρές είναι μια ανάσα από τη συμφωνία, που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα ανακοινωθεί μετά το αντίο του Κάτας. Ο τελευταίος αναμένεται να καθίσει στον πάγκο της Χάποελ για τελευταία φορά στον κρίσιμο αγώνα της Τετάρτης με την Τουρκ Τέλεκομ για το Basketball Champions League και εν συνεχεία θα έρθει στην Αθήνα και ίσως προλάβει να κάτσει στον πάγκο στο ματς με τη Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη την Παρασκευή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x