Ευρώπη

Ανακοίνωσε Γκιστ και Σίλεϊ, αποχαιρέτησε Τόμας και Μπρέι η Μπάγερν

Την απόκτηση των Τζέιμς Γκιστ και Ντι Τζέι Σίλεϊ και την αποδέσμευση των Μάλκολμ Τόμας και Τι Τζέι Μπρέι ανακοίνωσε η Μπάγερν Μονάχου.

Παίκτες της Μπάγερν Μονάχου είναι και επίσημα από σήμερα οι Τζέιμς Γκιστ και Ντι Τζέι Σίλεϊ, καθώς ανακοινώθηκαν από τους βαυαρούς.

Ο 34χρονος φόργουορντ/σέντερ, ο οποίος στο παρελθόν αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό και τους προηγούμενους μήνες έμεινε ελεύθερος από τον Ερυθρό Αστέρα, υπέγραψε μέχρι το τέλος της σεζόν και θα μεταβεί στην Γερμανία την επόμενη εβδομάδα για να αρχίσει προπονήσεις.

Παράλληλα, η ομάδα του Αντρέα Τρινκιέρι, ανακοίνωσε και τον 31χρονο Αμερικανό γκαρντ, Ντι Τζέι Σίλεϊ, ο οποίος προέρχεται από εξαιρετική σεζόν στην Σαραγόσα και στο παρελθόν έπαιξε στην Μακάμπι. Αποκτήθηκε ως δανεικός από την ισπανική ομάδα. Η Μπάγερν, ανακοίνωσε παράλληλα τις αποχωρήσεις των Μάλκολμ Τόμας και Τι Τζέι Μπρέι. O τελευταίος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Σαραγόσα, σε μία μορφή άτυπης... ανταλλαγής.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παίξω σε μία ομάδα με έναν τόσο εξαιρετικό προπονητή όπως ο Αντρέα Τρινκιέρι. Η Μπάγερν είναι ένα ιστορικό κλαμπ. Δεν θέλω να πω περισσότερα αυτή τη στιγμή. Η ομάδα παίζει ήδη πολύ καλά με παίκτες όπως ο Λούτσιτς με τον οποίο έπαιξα στο παρελθόν στην Παρτιζάν. Ελπίζω να βρω και εγώ γρήγορα τον ρυθμό μου και να βοηθήσω. Είναι μία μεγάλη ευκαιρία να παίξω σε μία δυνατή ομάδα Ευρωλίγκας ξανά», ήταν οι δηλώσεις του Τζέιμς Γκιστ μετά την ανακοίνωσή του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x