Γενικά

Η γιαγιά του Βιλντόσα ταξίδεψε 22 ώρες με λεωφορείο για να τον δει να παίζει!

Η γιαγιά του Λούκα Βιλντόσα ταξίδεψε με λεωφορείο για 22 ώρες ώστε να κάνει έκπληξη στον εγγονό της και να τον δει από κοντά να παίζει με την εθνική Αργεντινής!

Τρελή λατρεία έχει η γιαγιά του Λούκα Βιλντόσα στον εγγονό της!

Η Αντζέλικα, όπως είναι το όνομά της, αποφάσισε να ταξιδέψει για 22 ώρες με το λεωφορείο από τη Μαρ Ντε Πλάτα, ώστε να δει τον νέο παίκτη του Παναθηναϊκού από κοντά να παίζει με την εθνική Αργεντινής, στο προ-προολυμπιακό τουρνουά!

Η 78χρονη δεν είπε σε κανέναν για το πλάνο της, θέλοντας να κάνει έκπληξη στον εγγονό της, ο οποίος κατέβηκε στο λόμπι του ξενοδοχείου που διέμενε νομίζοντας ότι του ήρθε κάποιο πακέτο, και είδε ξαφνικά μπροστά του τη γιαγιά του, η οποία ταξίδεψε περίπου 1500 χιλιόμετρα μόνο γι' αυτόν!

Η τελευταία φορά που οι δυο τους είχαν συναντηθεί πριν την έκπληξη, ήταν κατά τη διάρκεια του αγώνα των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου τον Φεβρουάριο του 2022. Οι δυο τους είχαν επικοινωνήσει μέσω μηνυμάτων από τότε. Η γιαγιά του, παρόλα αυτά, ήθελε να περάσει λίγο χρόνο μαζί του, πριν αυτός αναχωρήσει για την Ελλάδα ώστε να ενταχθεί στον Παναθηναϊκό, κάτι που θα καταστήσει την επικοινωνία τους πολύ πιο δύσκολη.

Να σημειώσουμε, βέβαια, πως δεν του έφερε και πολύ... γούρι, αφού ο Βιλντόσα αποχώρησε τραυματίας από το τελευταίο ματς της Αργεντινής, αν και φαίνεται πως γλίτωσε τα χειρότερα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x