Εurobasket 2015

Δεν αφήνει τη Γαλλία ο Πάρκερ!

Ένα πολύ σημαντικό λόγο για να χαμογελούν έχουν οι φίλοι της Γαλλίας, καθώς μετά το μικρό τελικό κόντρα στη Σερβία, οι Τόνι Πάρκερ και Νικολά Μπατούμ ανακοίνωσαν πως δεν φεύγουν από τους «τρικολόρ»!

Πολύ καλά νέα άκουσε το κοινό του «Πιερ Μορουά» μετά το τέλος του μικρού τελικού ανάμεσα στη Γαλλία και τη Σερβία.

Μπορεί οι φίλοι των «τρικολόρ» να είναι λίγο απογοητευμένοι που δεν είδαν την ομάδα τους στον τελικό του Ευρωμπάσκετ, ωστόσο ο Τόνι Πάρκερ πήρε το μικρόφωνο και τους ανακοίνωσε πως δεν αποσύρεται από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα και πως θα κάνει το καλύτερο για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο το 2016! Το ίδιο και ο Νικολά Μπατούμ.

«Ήταν απίστευτo αυτό που ζήσαμε. Με τον Νίκο (σ.σ. Μπατούμ) έχουμε ζήσει απίστευτες στιγμές στην καριέρα μας, αλλά αυτή η διοργάνωση ήταν το κάτι άλλο. Σας ευχαριστούμε πολύ! Σας ευχαριστούμε για τη στήριξή σας», είπε αρχικά ο Τόνι Πάρκερ, ο οποίος αποθεώθηκε από το κοινό του «Πιερ Μορουά» και πρόσθεσε:

«Μας ζεστάνατε την καρδιά και μαζί με τον Νίκο θέλουμε να σας πούμε πως: υποσχόμαστε να μην αφήσουμε την εθνική ομάδα της Γαλλία και θα έρθουμε ακόμη πιο δυνατοί για τους Ολυμπιακούς Αγώνες».

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x