Εurobasket 2015

Επιστροφή, αποχαιρετισμοί και θαυμασμός για Γκασόλ

Η Εθνική επέστρεψε από τη Λιλ στις 3:00 και οι παίκτες τράβηξαν ο καθένας τον δικό του δρόμο. Οι αντιδράσεις των διεθνών στο άκουσμα της νίκης της Ισπανίας με τα όργια του Γκασόλ.

Στα πάτρια εδάφη επέστρεψε η Εθνική. Λίγο πριν τις 3:00 πμ. προσγειώθηκε το τσάρτερ που μετέφερε την ομάδα από τη Λιλ στην Αθήνα. Απογοήτευση για το χαμένο όνειρο μιας μεγάλης επιτυχίας και κόπωση από το προχωρημένο της ώρας είχαν σαν συνέπεια να μην υπάρχει όρεξη για δηλώσεις.

Τα μέλη της ομάδας αγκαλιάστηκαν και φιλήθηκαν, αφού πλέον ο καθένας τραβά το δρόμο του. Άλλοι αναχωρούν άμεσα για προετοιμασία με τις ομάδες τους και άλλοι θα έχουν ολιγοήμερη άδεια.

Η ελληνική ομάδα ενημερώθηκε κατά την προσγείωση για τη νίκη της Ισπανίας επί της Γαλλίας στον πρώτο ημιτελικό του Ευρωμπάσκετ (αφού η παράταση άρχισε όταν το αεροσκάφος απογειώθηκε από τη Λιλ). Στο άκουσμα των οργίων του Πάου Γκασόλ (40π., 11 ριμπ.) οι Έλληνες διεθνείς εξέφρασαν το θαυμασμό τους για τον σπουδαίο άσο των Μπουλς. «Όταν βάζεις 40 πόντους στην Ευρώπη είναι σαν να βάζεις 60 ή 80 στην Αμερική», έλεγε χαρακτηριστικά ο Νικ Καλάθης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x