Ευρώπη

Μιλάει με τη Βιλερμπάν ο Ερτέλ!

Σε συζητήσεις με τη Βιλερμπάν, για συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν, φέρεται να βρίσκεται ο Τομά Ερτέλ, σύμφωνα με τους Γάλλους!

Το σενάριο του επαναπατρισμού «παίζει» δυνατά για τον Τομά Ερτέλ!

Αφού πέρασε από… χίλια κύματα, ο 31χρονος γκαρντ αποδεσμεύτηκε από την Μπαρτσελόνα, στα τέλη Ιανουαρίου και πλέον είναι ελεύθερος να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Σύμφωνα, λοιπόν, με την «Equipe», ο Τομά Ερτέλ φέρεται να είναι σε συζητήσεις με τη Βιλερμπάν. Φυσικά, εφόσον ολοκληρωθεί το deal δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρωλίγκα, καθώς η σχετική προθεσμία έληξε στις 6/1. Αλλά, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, η ομάδα του Τι Τζέι Πάρκερ θέλει να τον αξιοποιήσει για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος. Παράλληλα, αναφέρεται και η εξαιρετική φιλική σχέση που έχει ο παίκτης με τον πρόεδρο της ASVEL και πρώην ΝΒΑer, Τόνι Πάρκερ.

Από ‘κει και πέρα, ο διεθνής Γάλλος γκαρντ αναμένεται να επιστρέψει σύντομα στην αγωνιστική δράση, καθώς βρίσκεται στις κλήσεις της εθνικής ομάδας της χώρας του, για τα «παράθυρα» του Φεβρουαρίου.

Την τελευταία φορά που ο Ερτέλ αγωνίστηκε στη χώρα του ήταν το 2010 για λογαριασμό της Στρασμπούρ, καθώς η επόμενη χρονιά τον βρήκε στην Ισπανία και την Αλικάντε και έκτοτε ακολούθησαν οι Μπασκόνια, Αναντολού Εφές και Μπαρτσελόνα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x