Eurobasket

Γουίλι Ερναγκόμεθ: «Δεν είχαμε σωστή νοοτροπία στην αρχή, ο Ρούντι είναι ο πυλώνας μας»

Στην επίδραση που έχει ο Ρούντι Φερνάντεθ στην εθνική Ισπανίας, στάθηκε σε δηλώσεις του μετά την πρόκριση επί της Φινλανδίας, ο Γουίλι Ερναγκόμεθ.

Εντυπωσιακός και πρώτος σκόρερ για την Ισπανία στην αναμέτρηση με τη Φινλανδία, ο Γουίλι Ερναγκόμεθ, έκανε δηλώσεις μετά την πρόκριση της «φούρια ρόχα» και στάθηκε στη σωστή νοοτροπία που έδειξε η ομάδα του μετά το μέτριο πρώτο της ημίχρονο, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ρούντι Φερνάντεθ!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Απίστευτη δουλειά από την Φινλανδία σε όλο το τουρνουά. Ήταν μια σκληρή μάχη, έβαλαν μεγάλα τρίποντα. Δεν είχαμε σωστή νοοτροπία στην αρχή, αλλά έπρεπε να αλλάξουμε την εικόνα μας. Ο Ρούντι έδωσε τα πάντα στα 35 του, ότι είχε και είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζουμε».

Για το ότι παίζει στη Γερμανία: «Είναι πολύ ιδιαίτερο για μένα να είμαι στη Γερμανία. Είναι το δεύτερο σπίτι μου γιατί η μητέρα μου είναι από την Κολωνία. Ελπίζω και οι φίλαθλοι να συνεχίζουν να μας στηρίζουν».

Για τον Ρούντι Φερνάντεθ: «Είναι ο αρχηγός και ο πυλώνας μας. Θα είναι πάντα εκεί, στα δύσκολα και στα εύκολα. Είναι έμπειρος, έχει καταφέρει τα πάντα στην καριέρα του και τον χρειαζόμαστε πολύ σε μια τόσο νεανική ομάδα. Είναι πολύτιμος, είμαστε χαρούμενοι και μαθαίνουμε πολλά από εκείνον, δίνει τα πάντα σε κάθε παιχνίδι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x