Eurobasket

Ρομπόλης: «Μόνο ο Γιάννης δεν εκνευρίστηκε με το ξύλο που έτρωγε - Τα σενάρια για την Εθνική»

Στη νίκη επί της Ουκρανίας, με την οποία η Εθνική «κλείδωσε» την πρωτιά, αλλά και στα σενάρια για τους αντιπάλους της «γαλανόλευκης» στα νοκ άουτ, αναφέρθηκε ο Χρήστος Ρομπόλης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Η Εθνική μας ομάδα… κατάπιε και την Ουκρανία με σκορ 99-79 το βράδυ της Τρίτης (6/9), με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να κάνει ένα ιστορικό ρεκόρ, αφού σημείωσε 41 πόντους, επίδοση, που αποτελεί ατομικό ρεκόρ καριέρας στην Εθνική!

Η Ελλάδα ξεκουράζεται, πλέον και περιμένει να μαθαίνει αντίπαλο για τους… «8»! Και αυτό διότι σήμερα θα μάθει από ποιο ζευγάρι θα προκύψει ο αντίπαλός της στα προημιτελικά, αν, φυσικά, καταφέρει να βρεθεί εκεί, και αύριο θα μάθει ποια ομάδα θα αντιμετωπίσει την Κυριακή στους «16»! Υποψήφιες είναι Τσεχία και Πολωνία, ενώ σε ένα ακραίο σενάριο θα είναι η Φινλανδία. Για όλα τα σενάρια, αλλά και για το αν υπάρχει κάποια… προτίμηση, μίλησε στον bwιnΣΠΟΡ FM 94,6 ο Χρήστος Ρομπόλης.

Αναφέρθηκε, φυσικά και στον αγώνα με τους Ουκρανούς, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως «ο Γιάννης έκανε πλάκα, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Εκείνο, ωστόσο, που κρατάμε είναι ότι ενώ στο πρώτο ημίχρονο είχαμε όλοι εκνευριστεί με το ξύλο, που έτρωγε, με σκοπό να τον τραυματίσουν και οι διαιτητές δεν σφύριζαν τίποτα, ο μόνος ο οποίος δεν εκνευρίστηκε ήταν ο Γιάννης. Αυτό δείχνει τη συγκέντρωσή του και την προσήλωση στον στόχο».

Ακούστε όλα όσα είπε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Χρήστος Ρομπόλης:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x