Eurobasket

Ο λόγος που «κόπηκε» ο Τεόντοσιτς από την εθνική Σερβίας

Τον λόγο για τον οποίο ο Σβέτισλαβ Πέσιτς «έκοψε» τον Μίλος Τεόντοσιτς από την εθνική ομάδα της Σερβίας, αποκάλυψε ο Τύπος της χώρας.

Σαν… κεραυνός έπεσε στη Σερβία η είδηση ότι ο Μίλος Τεόντοσιτς «κόπηκε» από την εθνική ομάδα τόσο για τα ματς των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου, όσο και από το Ευρωμπάσκετ.

Ο 35χρονος γκαρντ δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού και μάλιστα ήταν από τις περιπτώσεις των διεθνών, όπου εάν ήταν υγιής, έδινε πάντα το «παρών» για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, για περισσότερο από μία δεκαετία.

Συνεπώς, αυτό στάθηκε η αφορμή για να κυκλοφορήσουν αφενός διάφορα σενάρια και αφετέρου αρκετοί να ήταν εκείνοι που εξέφραζαν τη δυσαρέσκειά τους για την απόφαση του Σβέτισλαβ Πέσιτς. Στο μεταξύ, πολλοί είπαν ότι ενδεχομένως το «κόψιμο» να προήλθε από έναν ενδεχόμενο τσακωμό ανάμεσα στους δύο άνδρες.

Ωστόσο, όπως αποκάλυψε η «Telegraf», ο λόγος είναι καθαρά αγωνιστικός! Συγκεκριμένα, ο ομοσπονδιακός τεχνικός άφησε εκτός πλάνων τον πολύπειρο γκαρντ της Βίρτους Μπολόνια, καθώς δεν ταιριάζει με το στιλ παιχνιδιού που οραματίζεται να παίξει η εθνική Σερβίας. Μάλιστα, ο Πέσιτς λέγεται ότι ενημέρωσε τον Τεόντοσιτς σε κατ’ ιδίαν συζήτηση που είχαν.

Όπως φαίνεται, λοιπόν, ο έμπειρος προπονητής θέλει να δώσει τα «κλειδιά» της σερβικής περιφέρειας στον έναν εκ των κορυφαίων γκαρντ της Ευρώπης και εκείνος δεν είναι άλλος από τον Βασίλιε Μίτσιτς, της Αναντολού Εφές.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x