Eurobasket

Ζιάγκος: «Παλέψαμε, αλλά πληρώσαμε την απειρία μας»

Στην απειρία των παικτών της Εθνικής Εφήβων μπάσκετ απέδωσε τον αποκλεισμό από τη Γερμανία ο Βαγγέλης Ζιάγκος μετά τη λήξη της αναμέτρησης των προημιτελικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U18.

Ο Βαγγέλης Ζιάγκος τόνισε πως οι παίκτες της Εθνικής εφήβων πάλεψαν κόντρα στη Γερμανία, αλλά πλήρωσαν, παρά το ταλέντο τους, την απειρία τους και τα λάθη, θεωρεί πως έπαιξε ρόλο η μεγαλύτερη σωματοδομή των Γερμανών λόγω των απουσιών των ψηλών και δήλωσε περήφανος για τη, μέχρι στιγμής πορεία, του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Αναλυτικά: «Παλέψαμε στο μέτρο των δυνατοτήτων μας, με την εφηβική μας απειρία, με το ταλέντο μας, με τα λάθη μας, αλλά και με τις ατυχίες μας. Χάσαμε από έναν αντίπαλο όχι καλύτερο από εμάς, αλλά σε έναν αγώνα όπου το μέγεθος και η σωματική δύναμη έγιναν παράγοντες του παιχνιδιού, όταν οι δύο ψηλοί μας είδαν το ματς από τον πάγκο με τις πατερίτσες και ένας ακόμα ταλαιπωρημένος από την ίωση των τελευταίων ημερών δεν ήταν ακόμα σε θέση να βοηθήσει.

Αγαπάμε την ομάδα μας γι’ αυτό που είμαστε, για όσα έχουμε πετύχει ως εδώ, εκπροσωπώντας το ελληνικό μπάσκετ στην "ελίτ" της Ευρώπης. Συνεχίζουμε περήφανα για τις θέσεις 5-8, για το καλύτερο που μπορούμε κι ευχόμαστε περαστικά στους αθλητές μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x