Το Ευρωμπάσκετ είναι μόλις λίγες μέρες μακριά, με τις προετοιμασίες των ομάδων να κορυφώνονται, λίγο πριν το πρώτο τζάμπολ.
Όλοι πλέον δίνουν τις δικές τους προβλέψεις για τις χώρες που θα ανέβουν στο βάθρο και θα πάρουν μετάλλιο, με τη Σερβία σαφώς να αποτελεί ένα από τα αδιαμφισβήτητα φαβορί για το χρυσό.
Η Ντενίζ Ακσόυ, γνωστή αθλητική δημοσιογράφος στην Τουρκία, θεωρεί πως η Ελλάδα θα καταφέρει να τερματίσει στην κορυφαία τριάδα του θεσμού, τοποθετώντας την Εθνική στην 3η θέση.
Το αργυρό μετάλλιο το έδωσε στην Σερβία, ενώ πρωταθλήτρια Ευρώπης έχρισε τη χώρα της, Τουρκία.
We had no doubt about @AksoyDeniz' predictions, but had to ask ???????????? #EuroBasket pic.twitter.com/9ZMQ1mTHvf
— FIBA EuroBasket (@EuroBasket) August 23, 2025
Διαβάστε Επίσης
Άμυνα που μάσαγε σίδερα και θρίλερ στα τελευταία λεπτά: Τα highlights από τη φιλική νίκη της Ελλάδας επί της Ιταλίας Κάκωση στο μετακάρπιο ο Σαμοντούροφ Κόπηκε ο Νετζήπογλου, συνεχίζει με 15 παίκτες η Εθνική Σπανούλης: «Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει, αλλά μέσα στην ομάδα το κλίμα είναι εξαιρετικό»Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






