Euroleague

Οι ημέρες και οι ώρες του Final 4 του Βερολίνου - Πότε ρίχνονται στη μάχη Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός

Δείτε πώς διαμορφώνεται το πλήρες πρόγραμμα του Final 4 της φετινής Ευρωλίγκας που θα διεξαχθεί στο Βερολίνο, με τη συμμετοχή Παναθηναϊκού AKTOR και Ολυμπιακού!

Μετά τον θρίαμβό του στη Βαρκελώνη, ο Ολυμπιακός έκανε δικό του το τελευταίο «εισιτήριο» για το Final 4 της φετινής Ευρωλίγκας, που θα διεξαχθεί στο Βερολίνο το τριήμερο 24-26 Μαΐου!

Οι «ερυθρόλευκοι» έσπασαν την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκλεισαν ραντεβού με τη Ρεάλ Μαδρίτης (η οποία «σκούπισε την Μπασκόνια) στα ημιτελικά της διοργάνωσης, ενώ ο Παναθηναϊκός AKTOR (μετά την επικράτησή του επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ) θα έχει για τελευταίο εμπόδιό του πριν τον μεγάλο τελικό τη Φενέρμπαχτσε, η οποία απέκλεισε με break τη Μονακό!



Οι δύο ημιτελικοί της Παρασκευής 24/5 θα έχουν ως ώρες έναρξής τους τις 19:00 και τις 22:00, με τον Παναθηναϊκό να ρίχνεται πρώτος στη μάχη και τον Ολυμπιακό να ακολουθεί! Ο μικρός τελικός της Κυριακής 26/5, εξάλλου, θα ξεκινήσει στις 18:00, ενώ το παιχνίδι, που θα κρίνει ποια ομάδα θα ανέβει στην κορυφή του ευρωπαϊκού μπάσκετ, θα ξεκινήσει στις 21:00.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Final 4:

Παρασκευή 24/5

Ημιτελικοί:
Παναθηναϊκός AKTOR-Φενέρμπαχτσε (19:00)

Ρεάλ Μαδρίτης-Ολυμπιακός (22:00)

Κυριακή 26/5
"Μικρός" τελικός (18:00)

Μεγάλος τελικός (21:00)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x