Euroleague

Η Euroleague δίνει από 539 εισιτήρια για το Final Four σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό!

Δύσκολη είναι η κατάσταση στους «αιώνιους» όσον αφορά τα εισιτήρια για το Final Four της Euroleague, καθώς η διοργάνωση ενημέρωσε τις δύο ομάδες ότι θα λάβουν μόλις 539 από τα εναπομείναντα εισιτήρια.

Οι δύο ελληνικές ομάδες, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός, εξασφάλισαν τη συμμετοχή τους στο Final Four του Βερολίνου (24-26 Μαΐου) και στον κόσμο τους επικρατεί δικαιολογημένη «φρενίτιδα» όσον αφορά τα εισιτήρια, ωστόσο τα πράγματα φαίνεται πως δεν είναι τόσο απλά.

Συγκεκριμένα, φαίνεται πως η κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση ενημέρωσε τις τέσσερις ομάδες του Final Four ότι έχουν να μοιράσουν περίπου 539 εισιτήρια για την «Uber Arena», γεγονός που κάνει φυσικά την κατάσταση «ασφυκτική», αφού το ύψος της ζήτησης είναι τεράστιο.

Όλη αυτή η συνθήκη φέρνει τις ομάδες σε πολύ δύσκολη θέση, αφού τα 539 εισιτήρια είναι ελάχιστα και τα περισσότερα από αυτά θα πρέπει να πάνε σε χορηγούς αλλά και σε οικογένειες παικτών. Τα λίγα «μαγικά χαρτάκια» που θα μείνουν δύσκολα θα βγουν στην αγορά, αλλά αντίθετα μάλλον θα δωθούν σε κατόχους διαρκείας ή με κλήρωση.

Κάπως έτσι, δημιουργείται μια δύσκολη συγκυρία για τους φίλους των ομάδων που θα διεκδικήσουν το τρόπαιο της Ευρωλίγκας. Ο τελευταίος τρόπος απόκτησης ενός εισιτηρίου φαίνεται πως θα είναι το Market Place της Euroleague, όπου είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν επιστροφές εισιτηρίων από φίλους ομάδων που δεν πέρασαν στο Βερολίνο.

Φυσικά, υπενθυμίζουμε ότι ήδη η Ευρωλίγκα είχε βγάλει εδώ και μήνες τα περισσότερα εισιτήρια για το Final Four στην αγορά, από τα οποία περίπου το 20% πήγε σε Έλληνες, χωρίς να είναι γνωστό ακόμη αν αυτοί είναι οπαδοί του Ολυμπιακού ή του Παναθηναϊκού AKTOR.

Σε όλα αυτά πρέπει να συνυπολογιστούν και τα «μαγικά χαρτάκια» των ομογενών, κάτι που κάνει δύσκολη την πρόβλεψη της ατμόσφαιρας που θα επικρατεί στην «Uber Arena». Το σίγουρο είναι ότι η «μαζική απόβαση» οπαδών των δύο «αιωνίων» στο Βερολίνο, με τα παρόντα δεδομένα, μοιάζει πολύ δύσκολη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x