Euroleague

Zέρβας: «Κλειδί για τον Ολυμπιακό να περιορίσει τη δράση του Ταβάρες - Αναμένονται 7.000 Έλληνες»!

Ακούστε τα όσα μετέφερε από το Κάουνας ο Νίκος Ζέρβας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα του μπασκετικού Ολυμπιακού, λίγες ώρες πριν τον μεγάλο τελικό της Ευρωλίγκας με αντίπαλο τη Ρεάλ Μαδρίτης μετέφερε ο απεσταλμένος του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στο Κάουνας, Νίκος Ζέρβας.


«Ο Ολυμπιακός έχει έρθει αποφασισμένος, έχει πάρει ορμή από όλη τη φετινή πορεία του. Πέρασε δύσκολα στα playoffs, όμως αφού άντεξε έχει έρθει αποφασισμένος. Τα παιχνίδια της κανονικής διάρκειας είναι διαφορετικά από τον τελικό, δεν έχει σημασία που ο Ολυμπιακός νίκησε 2-0 στην regular season. Μετράει η εμπειρία, το πόσο το θέλει η ομάδα. Ο Ολυμπιακός με τη Μονακό έκανε ένα τρίτο δεκάλεπτο που θα μνημονεύεται για χρόνια. Έγραψε ιστορία με το μυθικό 27-2. Να πάρει αυτό που αξίζει με βάση την εικόνα του όλη τη σεζόν», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ των "ερυθρόλευκων".

«Η Ρεάλ έκανε μαγικά playoffs, εκμεταλλεύτηκε την «σκυλομαχία» στο game 2 με την Παρτίζαν και πήρε ψυχολογία. Πέτυχε την Μπαρτσελόνα πλήρη, και παρόλα αυτά τη νίκησε και μάλιστα άνετα. Πολλά παιδιά της έχουν συμμετάσχει σε 3-4 κατακτήσεις Ευρωλίγκας της Ρεάλ. Ο Ολυμπιακός πρέπει να διαχειριστεί τα συναισθήματά του. Φέτος έχει παίξει ένα μοντέρνο στιλ παιχνιδιού που πολλοί θα προσπαθήσουν να το αντιγράψουν τα επόμενα χρόνια», πρόσθεσε.

Αναφορικά για το τι πρέπει να προσέξει ο Ολυμπιακός τόνισε: «Το κλειδί είναι να περιορίσει την δράση του Ταβάρες. Όχι μόνο επιθετικά, αλλά κυρίως αμυντικά. Να τον φορτώσει με φάουλ αφού έχουν πολλές ελλείψεις στις θέσεις των ψηλών. Αν τον περιορίσει, τότε ο Ολυμπιακός θα έχει κάνει ένα πολύ σημαντικό βήμα. Πλην τον Ταβάρες η Ρεάλ είναι μια σοφτ ομάδα. Πρέπει να πάρει τα ριμπάουντ, να βάλει τα σουτ για να ανοίξει τη ρακέτα της Ρεάλ και να πάρει μικρές-μικρές βοήθειες από όλους τους παίκτες».

Τέλος, για την παρουσία των φίλων του Ολυμπιακού στον αυριανό τελικό τόνισε χαρακτηριστικά: «Η φρενίτιδα στον κόσμο του Ολυμπιακού είναι τέτοια που 1200 άτομα εξασφάλισαν επίσημα εισιτήρια και βρήκαν τρόπο να ταξιδέψουν. Θα μιλάμε για περίπου 7000 Έλληνες. Οι Λιθουανοί δεν θέλουν τη Ρεάλ σαν ομάδα την αντιπαθούν, οπότε όσοι θα βρεθούν στο γήπεδο έχουν πάρει ξεκάθαρη θέση υπέρ των ερυθρολεύκων».

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x