Euroleague

Ευρωλίγκα: Το «ερυθρόλευκο» 24ωρο πριν τον μεγάλο τελικό!

Ο Νίκος Ζέρβας βρίσκεται στο Κάουνας και μαζί με το sportfm.gr και τον bwinΣΠΟΡ FM σας μεταφέρει τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, ένα 24ωρο πριν το μεγάλο τελικό της Ευρωλίγκας!

Ραντεβού με την ιστορία έχει αύριο το βράδυ ο Ολυμπιακός!


Οι «ερυθρόλευκοι» και η Ρεάλ Μαδρίτης διασταυρώνουν τα ξίφη τους στη «Zalgirio Arena» στον μεγάλο τελικό της Ευρωλίγκας (21/05, 20:00), εκεί όπου οι «ερυθρόλευκοι» έχουν μοναδικό στόχο την κατάκτηση του 4ου τροπαίου της ιστορίας τους!

Ο απεσταλμένος του bwinΣΠΟΡ FM και του sportfm.gr, Νίκος Ζέρβας, δίνει το παρών σε μια ακόμη μεγάλη στιγμή των Πειραιωτών και μεταφέρει τα πάντα από την πόλη της Λιθουανίας, ενόψει του αποψινού τελικού.



Το βράδυ του Σαββάτου, οι «ερυθρόλευκοι» πραγματοποίησαν την τελευταία τους προπόνηση πριν τον μεγάλο τελικό στο παρκέ της «Ζαλγκίριο Αρένα», η οποία ολοκληρώθηκε χωρίς απρόοπτα. Κάτι που σημαίνει πως ο Γιώργος Μπαρτζώκας είναι στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του!



Μετά και την σπουδαία πρόκριση επί της Μονακό (76-62), η επιθυμία των οπαδών του Ολυμπιακού να βρεθούν στο πλευρό της ομάδας κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης είναι τεράστια! Ήταν τέτοια η ζήτηση του κόσμου, που ναυλώθηκαν ακόμα δύο πτήσεις τσάρτερ με προορισμό το Κάουνας, με τις εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για μια... λαοθάλασσα 7.000 και πλέον «ερυθρόλευκων» στη λιθουανική πόλη!





«Δεν φοβάμαι κανέναν. Πρέπει να τον ματσάρουμε όσο καλύτερα μπορούμε, να κάνουμε αυτό που θα τον κάνει να νιώσει κίνδυνο. Είναι γίγαντας, αλλά δεν τον φοβάμαι», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Αϊζάια Κάαναν μιλώντας στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.


Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου του μεγάλου τελικού, ο προπονητής των Πειραιωτών, Γιώργος Μπαρτζώκας, δήλωσε υπερήφανος για την πρόκριση επί της Μονακό, ξεκαθαρίζοντας πως άπαντες θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για την κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρισκόμαστε στον τελικό. Νιώθω υπερηφάνεια που είμαστε μέρος της γιορτής και ανταγωνιζόμαστε με τους κορυφαίους. Άκουσα κάποιων χθες από την κερκίδα να μου λέει να… ξυπνήσω. Προφανώς νόμιζε ότι κοιμόμουν. Ευτυχώς ξύπνησα στο ημίχρονο. Αυτό είναι το μπάσκετ», ανέφερε μεταξύ άλλων ο coach B.

Ολυμπιακός-Ρεάλ Μαδρίτης

Στην αντίπερα όχθη, ο τεχνικός των «μερένχες», Τσους Ματέο, έπλεξε το εγκώμιο του Ολυμπιακού και του Γιώργου Μπαρτζώκα, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για το σύνολο των Πειραιωτών: «Για εμένα είναι μεγάλη τιμή για εμένα να βρίσκομαι στον τελικό ως προπονητής με τη Ρεάλ και να τίθεμαι απέναντι σε έναν προπονητή και μια ομάδα, όπως ο Μπαρτζώκας και ο Ολυμπιακός. Είναι μια μπασκετική μηχανή. Παίζει σταθερά, γνωριζει ο ένας τον άλλο πολύ καλά. Είναι ευχαρίστηση και τιμή για μένα να είναι απέναντι στον κοουτς Μπαρτζώκα, έναν προπονητή αναφορά στο ευρωπαϊκό μπάσκετ και μεγάλο κύριο των πάγκων», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ισπανός τεχνικός.

Ολυμπιακός-Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Κώστας Σλούκας, που δίνει το «παρών» για 7η φορά στην σπουδαία καριέρα του σε τελικό της Ευρωλίγκας δήλωσε μεταξύ άλλων κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου: «Μιλάμε για τελικό. Έχουμε αρχίσει να σκεφτόμαστε αυτήν την ημέρα από τον Αύγουστο και είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ. Ο δρόμος ήταν δύσκολος και μακρύς. Είμαστε στα τελευταία 40 λεπτά για το τρόπαιο. Τι δώρο να περιμένω (για την γιορτή του); γλυκά; Περιμένω να καταβάλει μαχητικότητα στο γήπεδο ο καθένας, να παλέψει για κάθε φάση, να κάνουμε ως ομάδα ένα μεγάλο παιχνίδι και να πάρουμε τον τίτλο»!

Ολυμπιακός-Ρεάλ Μαδρίτης

«Έχουμε μπροστά μας τη Ρεάλ, μια ομάδα έμπειρη και σκληρή. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Έχουμε οδηγό το δεύτερο ημίχρονο με τη Μονακό και τον τελευταίο μήνα. Είμαστε εδώ, όλο και πιο κοντά και μας μένει το τελευταίο βήμα που είναι και το πιο δύσκολο», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Βεζένκοφ στον Νίκο Ζέρβα.



Μάλιστα, μιλώντας στο σάιτ της Ευρωλίγκας, ο MVP της φετινής διοργάνωσης, άνοιξε την καρδιά του και μίλησε τόσο για τον ίδιο όσο και τον Γιώργο Μπαρτζώκα: «Υπήρχαν στιγμές που ήμουν πεσμένος και ήθελε να τα παρατήσω. Που δεν πίστευα ότι άξιζα όσα μου έδιναν. Ο κόουτς Μπαρτζώκας είδε προοπτική σε μένα. Με πίστεψε. Έκανε και τους συμπαίκτες μου να εμπιστευτούν τις ικανότητές μου. Χρωστάω πολλά σε όλον τον οργανισμό του Ολυμπιακού».

Δείτε φωτογραφίες από την τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού στη «Ζαλγκίριο Αρένα»:

Ευρωλίγκα: Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού πριν τον τελικό

Ευρωλίγκα: Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού πριν τον τελικό

Ευρωλίγκα: Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού πριν τον τελικό

Ευρωλίγκα: Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού πριν τον τελικό

Ευρωλίγκα: Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού πριν τον τελικό

Ευρωλίγκα: Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού πριν τον τελικό

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x