Euroleague

Αγραβάνης: «Είμαι αισιόδοξος, στόχος το πρωτάθλημα»

Ο Δημήτρης Αγραβάνης μίλησε για τους παράγοντες που έφεραν την ήττα του Παναθηναϊκού από την Άλμπα αλλά και τη συνέχεια της σεζόν.

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε ακόμη μία ήττα, αυτή τη φορά στα χέρια της Άλμπα Βερολίνου, που πέρασε «δια πυρός και σιδήρου» από το ΟΑΚΑ με σκορ 88-84.

Μετά το ματς, ο Δημήτρης Αγραβάνης σχολίασε τα λάθη του Παναθηναϊκού που έφεραν αυτό το αποτέλεσμα, αλλά και τη συνέχεια της σεζόν και τον στόχο του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της Νova:

«Είναι απογοητευτικό, χάσαμε αρκετές ευκαιρίες στο +5, δεχτήκαμε ένα σερί 5-0 και μετά πήγε στην κατοχή, η Άλμπα ήταν πιο ψύχραιμη και πήρε στο τέλος το παιχνίδι. Στα τελευταία λεπτά χρειάζεται περισσότερο ρίσκο, επιθετικότητα, να μην περιμένουμε να κάνει τη δουλειά ο διπλανός μας αλλά να κάνουμε υπερπροσπάθεια. Πρέπει να βελτιωθούμε, έχουμε μία μικρή αδυναμία να τελειώσουμε τα ματς. Είχα δύο σοβαρούς τραυνατισμούς, τους έχω ξεπεράσει, όποτε χρησιμοποιούμαι παίζω στο 100%, σήμερα ήμουν άτυχος με τα σουτ, συνεχίζω να δουλεύω, είμαι αισιόδοξος, στόχος το πρωτάθλημα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x