Euroleague

«Αν περιορίσει τον Σπανούλη η Εφές, περνάει»

Πολλές ελπίδες να προκριθεί στο final four έχει η Εφές, αν καταφέρει να περιορίσει τον Βασίλη Σπανούλη, σύμφωνα με τον Γενικό Διευθυντή της τουρκικής Ομοσπονδίας, Ομέρ Ονάν.

Στον αν θα καταφέρει η Εφές να περιορίσει τον Βασίλη Σπανούλη, αλλά και στην εμπειρία του Ζελιμίρ Ομπράντοβιτς από τέτοιου είδους αναμετρήσεις, θα κριθούν οι ελληνοτουρκικές μάχες της φάσης των play-offs της Ευρωλίγκας, σύμφωνα με τον Γενικό Διευθυντή της τουρκικής Ομοσπονδίας, Ομέρ Ονάν.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε σε Μέσα της Τουρκίας:

Για το Παναθηναϊκός-Φενέρμπαχτσε: «Δυστυχώς οι ομάδες μας δεν έχουν το πλεονέκτημα της έδρας. Ο Παναθηναϊκός είναι ομάδα που δύσκολα χάνει στην έδρα του. Ο Ομπράντοβιτς είναι προπονητής, όμως , που γνωρίζει πώς να ανταποκριθεί σε τέτοιου είδους αγώνες. Θεωρώ πως αν η Φενέρμπαχτσε φτάσει σε μία εκτός έδρας νίκη, θα μπορεί να διαχειριστεί τη σειρά».

Για το Ολυμπιακός-Εφές: «Ο Ολυμπιακός μπορεί να κερδίσει όλους τους αντιπάλους. Όμως και η Εφές βρίσκεται σε καταπληκτική κατάσταση. Λόγω της προχωρημένης ηλικίας του Σπανούλη, θεωρώ πως η Εφές μπορεί να τον περιορίσει, και να μην επιτρέψει τις γρήγορες επιθέσεις και τους αιφνιδιασμούς».

Επιμέλεια: Αλέξανδρος Ξενικάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x