Euroleague

Αταμάν: «Δεν θα παίξουμε στα playoffs, καλή τύχη στις άλλες ομάδες!»

Την απουσία της Εφές από τα φετινά playoffs της Ευρωλίγκας… προανήγγειλε ο Εργκίν Αταμάν, μετά την ήττα από την Άλμπα Βερολίνου!

Ωμή… παραδοχή αποκλεισμού από τον Εργκίν Αταμάν!

Αμέσως μετά την ήττα της Εφές από την Άλμπα Βερολίνου, ο έμπειρος προπονητής δήλωσε ότι οι back-to-back πρωταθλητές Ευρώπης δεν θα συμμετέχουν στα φετινά playoffs της Ευρωλίγκας, λέγοντας καλή τύχη στις οκτώ που θα διεκδικήσουν μία θέση στο Final Four.

«Αυτό το παιχνίδι για εμάς, ήταν μία σύνοψη της φετινής σεζόν. Πιστεύω ότι δεν θα είμαστε στα playoffs! Καλή τύχη στις ομάδες που θα συμμετέχουν», ήταν τα λόγια του Τούρκου κόουτς αμέσως μετά την ήττα της ομάδας του.



Την προβλεψή του, μάλιστα, αυτή, επιβεβαίωσε και στη συνέντευξη Τύπου, όπου ανέφερε: «Είχαμε την ευκαιρία να αλλάξουμε το παιχνίδι αφού μείναμε πίσω για 19 πόντους, και πήραμε τον έλεγχο του αγώνα, αλλά στα τελευταία λεπτά, όπως όλη τη σεζόν, χάσαμε τα πάντα, οι αντίπαλοι έβαλαν όλα τα τρίποντα και χάσαμε ένα ακόμη ματς. Ξανά με τον ίδιο τρόπο. Αυτή είναι η περίληψη της σεζόν μας. Τώρα, κατά 99 τοις εκατό θα είμαστε εκτός playoffs».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x