Euroleague

Συνέντευξη Τύπου 24 δευτερολέπτων από τον Αταμάν: «Παίξαμε καλά για τρεις περιόδους, στην τέταρτη τα χάσαμε όλα»

Ο Εργκίν Αταμάν ήταν λακωνικός στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από την Μπάγερν Μονάχου.

Ο Παναθηναϊκός είχε διαρκώς το προβάδισμα για τρία δεκάλεπτα, όμως δεν τέλειωσε το παιχνίδι όταν έπρεπε και τελικά πληγώθηκε από την Μπάγερν στην τέταρτη περίοδο, γνωρίζοντας την ήττα με σκορ 85-78.

Μετά τη σύντομη τοποθέτησή του στη flash interview, ο Εργκίν Αταμάν ήταν λακωνικός και στη συνέντευξη Τύπου, επιλέγοντας να σταθεί στη μεγάλη αντίθεση ανάμεσα στην απόδοση της ομάδας του στα πρώτα τρία δεκάλεπτα και στο τέταρτο, μέσα σε μόλις 24 δευτερόλεπτα.

«Παίξαμε καλά στα πρώτα τρία δεκάλεπτα, κυκλοφορήσαμε τη μπάλα και ήμασταν καλοί στην άμυνα. Στο τέταρτο κάναμε λάθη στην άμυνα και τα χάσαμε όλα στην επίθεση. Ο Ντιμιτρίεβιτς, ο Τζέσαπ και ο Ομπστ βρήκαν σκορ και χάσαμε τον αγώνα», είπε αναλυτικά ο Τούρκος τεχνικός.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x