Πραγματοποιώντας μία από τις χειρότερες εμφανίσεις της σεζόν, ο Παναθηναϊκός AKTOR ηττήθηκε κατά κράτος από τη Μονακό του Βασίλη Σπανούλη στο Πριγκιπάτο με σκορ 92-84, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας, με τους «πράσινους» να υποχωρούν στο 5-3.
Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα, ο Εργκίν Αταμάν ρωτήθηκε, μεταξύ άλλων, για την πιθανότητα απόκτησης σέντερ, λόγω των απουσιών των Χολμς και Λεσόρ.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για το παιχνίδι: «Δεν ξεκινήσαμε καλά το ματς. Τους επιτρέψαμε να βάλουν 27 πόντους στην πρώτη περίοδο. Ήρθαμε με μόνο έναν σέντερ, τον Γιουρτσεβέν, ο οποίος φορτώθηκε νωρίς με τρία φάουλ. Μετά από αυτό, φυσικά, δεν ήταν εύκολο. Δεν μπορούσαμε να κλείσουμε καλά τη ρακέτα και η Μονακό έχει εξαιρετικούς επιθετικούς. Ειδικά ο Τζέιμς και ο Οκόμπο επιτέθηκαν πολύ καλά στη ρακέτα και πήραν το προβάδισμα.
Στην τρίτη περίοδο προσπαθήσαμε να επιστρέψουμε, όμως χάσαμε κάποια εύκολα σουτ, κάποιες βολές και τους δώσαμε ξανά την ευκαιρία να πάρουν τη διαφορά. Η Μονακό πήρε τη νίκη και νομίζω πως απόψε έπαιξε καλύτερα από εμάς».
Για την απόκτηση σέντερ: «Θα δούμε, δεν είναι η ώρα τώρα να μιλήσουμε. Θα δούμε».
Διαβάστε Επίσης
Ένταση ανάμεσα σε Σλούκα και Οκόμπο, έριξε τον Γάλλο στο έδαφος ο διαιτητής! Το ασύλληπτο καλάθι του Τζέιμς με την μπάλα να παίρνει τροχιά πίσω από την μπασκέτα! Παράπονα του Παναθηναϊκού για τη διαιτησία στο ημίχρονο Έξαλλος ο Αταμάν δέχθηκε τεχνική ποινή για διαμαρτυρίες στο Μονακό Μίτσιτς: «Υπήρξε το καλοκαίρι συνάντηση με ελληνική ομάδα - Εννοείται ότι θα δουλέψει το Σορτς-Ναν»Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






