Euroleague

Πετρίδης από Μονακό: «Κατώτερος των περιστάσεων ξανά ο ΠΑΟ - Η εικόνα του πρώτου μήνα δεν είναι αυτή που περίμεναν…»

Δείτε το σχόλιο του Γιώργου Πετρίδη από το Μονακό για την ήττα του Παναθηναϊκού από την ομάδα του Βασίλη Σπανούλη.

Ο Παναθηναϊκός υπέστη ακόμη μία ήττα, αυτήν τη φορά από τη Μονακό του Βασίλη Σπανούλη, που επιβεβαιώνει τις αδυναμίες του και εντείνει τον προβληματισμό στις τάξεις της ομάδας. Όπως τόνισε στο σχόλιο του ο απεσταλμένος του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και του sport-fm.gr, Γιώργος Πετρίδης, η εικόνα του πρώτου μήνα της σεζόν δεν είναι αυτή που περίμεναν οι άνθρωποι του συλλόγου, ούτε φυσικά εκείνη που αρμόζει σε μια ομάδα με στόχο το Final Four και την κατάκτηση του τίτλου.

«Οι ''πράσινοι'' θα πρέπει να βελτιώσουν και να διορθώσουν πάρα πολλά αν θέλουν να πάνε μέχρι το τέλος της διαδρομής», σχολίασε ο ρεπόρτερ, υπογραμμίζοντας ότι η ομάδα εμφανίστηκε σε ακόμη ένα ματς κατώτερη των περιστάσεων και τα περίμενε όλα από τρεις παίκτες: Ναν, Σλούκα και Χουάντσο. Οι τρεις αυτοί παίκτες κλήθηκαν να σηκώσουν σχεδόν αποκλειστικά το βάρος της δημιουργίας και της εκτέλεσης, όμως απέναντι στη σκληρή και οργανωμένη Μονακό, αυτό δεν ήταν αρκετό. Το υπόλοιπο ρόστερ δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων, με αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκός να παρουσιάσει ξανά μια εικόνα χωρίς συνοχή, ενέργεια και αγωνιστική ταυτότητα.

Η αμυντική λειτουργία ήταν προβληματική, η επίθεση βασίστηκε σε ατομικές προσπάθειες και η ψυχολογία της ομάδας έδειχνε εύθραυστη από νωρίς. Όπως σημείωσε ο Γιώργος Πετρίδης, η εξάρτηση από συγκεκριμένες μονάδες δεν μπορεί να αποτελέσει σταθερή βάση για μια ομάδα που έχει θέσει ως στόχο την κορυφή της Ευρωλίγκας.

Δείτε το σχόλιό του:

@sporfm946 Το σχόλιο του Γιώργου Πετρίδη, μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από την Μονακό με 92-84. #sporfm #panathinaikosbc #euroleague #fyp ? πρωτότυπος ήχος - sporfm946

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x