Euroleague

Βόβορας: «Κάποιες λεπτομέρειες πρέπει να γίνουν μάθημα»

Ο Γιώργος Βόβορας αναφέρθηκε στα στοιχεία που κόστισαν στον Παναθηναϊκό στην πρεμιέρα της Euroleague απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Στα στοιχεία που οδήγησαν τον Παναθηναϊκό στην ήττα από τη Ρεάλ Μαδρίτης στην πρεμιέρεα της Euroleague αναφέρθηκε ο άμεσος συνεργάτης του Ντέγιαν Ράντονιτς, Γιώργος Βόβορας.

«Πήραμε σε μεγάλα σημεία του παιχνιδιού καλό βαθμό στην άμυνα. Στο επιθετικό κομμάτι δεν διαβάσαμε τόσο σωστά το παιχνίδι, πήραμε βιαστικές επιλογές. Ο Γιουλ έβαλε δύσκολα καλάθια, ο Μούσα. Αυτό που μας πληγώνει είναι ότι δεν ήρθαμε για να παίξουμε, είμαστε εδώ για να κερδίσουμε. Κάναμε προσπάθεια 39 λεπτά, αλλά χρειαζόμαστε προσπάθεια για 40 λεπτά», ανέφερε αρχικά στην κάμερα της Nova και πρόσθεσε;

«Είμαστε μια ομάδα υψηλού επιπέδου, έχουμε αρκετά έμπειρα παιδιά αλλά πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Στο τέλος υπήρχε μεγάλο "θέλω", αλλά κάποιες λεπτομέρειες, που πρέπει να γίνουν μάθημα, ήταν μια αγωνιστική που αν λέγαμε ότι θα κρατάγαμε τη Ρεάλ στους 71 πόντους δεν θα το πίστευαν. Μας στοίχισαν οι βολές, σε ένα τόσο κλειστό παιχνίδι είναι σημαντικές».

Στη συνέχεια είπε: «Όλα ξεκινάνε από την άμυνα. Παίξαμε τέτοιου επιπέδου άμυνα, κρατήσαμε τη Ρεάλ στα 18 λάθη. Πρέπει να παίζει η ομάδα έτσι εντός και εκτός έδρας. Χρειαζόμαστε όλους τους παίκτες να συμμετέχουν και στο τέλος να έχεις το καθαρό μυαλό στην επίθεση. Μια ομάδα όπως εμείς όλοι μαζί κερδίζουμε, όλοι μαζί χάνουμε. Είναι εύκολο να πεις ότι φταίει ένας παίκτης, αλλά όλοι μαζί κερδίζουμε όλοι μαζί χάνουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x