Euroleague

Ζέρβας: «Δεν χάνει το πλεονέκτημα έδρας ο Ολυμπιακός αν νικήσει την Μπάγερν»

Στα σημεία «κλειδιά» που έκριναν τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Μπαρτσελόνα, αλλά και στον αυριανό (09/03) αγώνα με αντίπαλο την Μπάγερν Μονάχου στάθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Ζέρβας.

Για τη μεγάλη εντός έδρας νίκη του Ολυμπιακού επί της Μπαρτσελόνα (77-70), αλλά και στα σημεία «κλειδιά» που έκριναν το αποτέλεσμα, στάθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Ζέρβας.

Ο ρεπόρτερ των «ερυθρόλευκων» αναφέρθηκε στην τριάδα των ΜακΚίσικ, Λαρεντζάκη και Μπλακ, τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Ήταν οι τρεις... σωματοφύλακες του Ολυμπιακού. Ο ΜακΚίσικ ήταν ο κορυφαίος με καλές άμυνες και μεγάλα σουτ. Ο Μπλακ είναι η κλοπή του καλοκαιριού. Η ομάδσ τον εμπιστεύτηκε με ένα μικρό συμβόλαιο και αυτή την στιγμή παίζει καλύτερα από Φαλ και Μπολομπόι. Τρομερή προσαρμοστικότητα από τον Ολυμπιακό, ενδεικτικό είναι πως ο πάγκος έβαλε 42 πόντους και η βασική πεντάδα 35 πόντους».
Στη συνέχεια, μίλησε για την αυριανή (09/03, 21:00) εντός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο την Μπάγερν Μονάχου, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως αν καταφέρουν οι Πειραιώτες να κρατήσουν την πνευματική τους συγκέντρωση σε ένα ματς που κρύβει παγίδες μετά τη μεγάλη νίκη επί των «μπλαουγκράνα», και κάνουν το 2/2 στη διαβολοβδομάδα, τότε πολύ δύσκολα ο Ολυμπιακός θα χάσει το πλεονέκτημα έδρας.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x