Euroleague

MVP ο Βεζένκοφ, κορυφαίος αμυντικός ο Γουόκαπ σύμφωνα με την Ένωση Παικτών

Η Ένωση Παικτών της Ευρωλίγκας ανέδειξε τον Σάσα Βεζένκοφ MVP και τον Τόμας Γουόκαπ καλύτερο αμυντικό για τη διοργάνωση.

Μετά το βραβεία από την ίδια την Euroleague, ο Σάσα Βεζένκοφ αναδείχτηκε MVP από την Ένωση παικτών της διοργάνωσης. «Η καλύτερη ατομική απόδοση με τη μεγαλύτερη επίδραση στη συνολική εικόνα της ομάδας του», αναφέρει η ELPA για τον φόργουορντ του Ολυμπιακού που πραγματοποίησε την καλύτερη σεζόν της καριέρας του οδηγώντας την ομάδα του Πειραιά στον τελικό, στο Κάουνας, στις 21 Μαϊου.

Ο Βεζένκοφ έγινε ο τρίτος κατά σειρά παίκτης του Ολυμπιακού που αναδείχτηκε νικητής σε μία κατηγορία των βραβείων της ELPA, καθώς στον Τόμας Γουόκαπ κατέληξε το βραβείο του καλύτερου αμυντικού της σεζόν, ενώ ο Κώστας Σλούκας είχε αναδειχτεί καλύτερος έκτος παίκτης. Ο Αμερικανός γκαρντ είχε βγει δεύτερος στην αντίστοιχη ψηφοφορία της Ευρωλίγκας, καθώς το βραβείο κατέληξε στο Έντι Ταβάρες της Ρεάλ. «Ο πιο κυρίαρχος αμυντικός παίκτης με τη μεγαλύτερη επιρροή στο αμυντικό παιχνίδι της ομάδας του» αναφέρει η ELPA στη σχετική ανάρτησή της στο Twitter.

Η ELPA ανακοίνωσε σήμερα επίσης την ανάδειξη του Ισραηλινού Γιαμ Μαντάρ της Παρτιζάν Βελιγραδίου ως κορυφαίου νέου παίκτη.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x