Euroleague

Ευρωλίγκα: Πρώτη πράξη στη «διαβολοβδομάδα» με σπουδαία ντέρμπι σε Τελ Αβίβ και Κωνσταντινούπολη

Με πολύ σημαντικές αναμετρήσεις στις οποίες θα κριθούν πολλά αναφορικά με την οκτάδα ξεκινά η 31η αγωνιστική της Euroleague ενόψει «διαβολοβδομάδας».

Συνεχίζεται με αμείωτο το ενδιαφέρον η δράση στη Euroleague με τις υπόλοιπες τέσσερις αναμετρήσεις της Τρίτης για την 31η αγωνιστική να κρίνουν πολλά ενόψει της οκτάδας.

Το πρόγραμμα ανοίγει στο Τελ Αβίβ, εκεί όπου η Μακάμπι υποδέχεται τη Βίρτους Μπολόνια (19:00 Novasports Start). H oμάδα του Λαού βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση μετρώντας τέσσερις διαδοχικές νίκες και βρίσκεται στην 6η θέση με ρεκόρ 17-13. Από την άλλη η ιταλική ομάδα θέλει να διατηρήσει τις μαθηματικές της ελπίδες για να μπει στην οκτάδα και αγνοεί τη νίκη για δύο ματς και βρίσκεται στη 13η θέση με ρεκόρ 13-17.

Στις 20:30 (Novasports Prime) η πρωταθλήτρια Ευρώπης Εφές υποδέχεται την Αρμάνι Μιλάνο στην Κωνσταντινούπολη. Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν μετά τις δύο διαδοχικές ήττες από Παρτίζαν και Άλμπα, υποχώρησε στη 10η θέση της βαθμολογίας έχοντας πλέον ρεκόρ 14-16 και κινδυνεύει να μείνει εκτός playoffs. Από την άλλη η απογοητευτική τη φετινή σεζόν Αρμάνι, βρίσκεται ακριβώς στα ίδια επίπεδα με την Εφές έχοντας ωστόσο πάρει νίκες στα δύο τελευταία ματς, απέναντι σε Φενέρ και Μπάγερν.

Στην Ιβηρική και συγκεκριμένα στην Ισπανία η Μπασκόνια διασταυρώνει τα ξίφη της με την Άλμπα Βερολίνου (21:30 Novasports 2). Οι Βάσκοι, βρίσκονται οριακά εντός οκτάδας με ρεκόρ 15-15 ωστόσο μετρούν τρεις σερί ήττες από Μονακό, Μακάμπι και Ερυθρό Αστέρα. Στην αντίπερα όχθη η Γερμανοί, αγωνίζονται πλέον στην Euroleague για το γόητρο τους καθώς η 17η θέση δεν τους επιτρέπει να ονειρεύονται. Ωστόσο, τα δύο διαδοχικά νικηφόρα αποτελέσματα έχουν δώσει ψυχολογική ώθηση.

Στο τελευταίο παιχνίδι της βραδιάς, η φορμαρισμένη Παρτίζαν, δίνει ματς ζωής και θανάτου με την Μπαρτσελόνα στη «Σταρκ Αρίνα» του Βελιγραδίου (21:30 Novasports 3). Η ομάδα του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς και του Ιωάννη Παπαπέτρου μετά και τις δύο σερί νίκες κόντρα σε Εφές και Παρτίζαν, παρέμεινε ζωντανή για την είσοδο της στα playoffs, έχοντας ρεκόρ 17-13. Στην αντίπερα όχθη οι «μπλαουγκράνα» έχουν θέλουν μια νίκη για να εξασφαλίσουν το πλεονέκτημα έδρας στα playoffs με τις νίκες κόντρα σε Ερυθρό Αστέρα και Παναθηναϊκό να θεωρούνται κομβικές. Το σύνολο του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας με ρεκόρ 20-10.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x