Euroleague

Δύο εκπομπές του bwinΣΠΟΡ FM από το Βερολίνο για τους μεγάλους ημιτελικούς Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού

O bwinΣΠΟΡ FM 94,6 έκανε... απόβαση στο Βερολίνο και σας βάζει στο κλίμα των δύο μεγάλων ημιτελικών του Παναθηναϊκού AKTOR και του Ολυμπιακού μέσω των Γιώργου Πετρίδη, Νίκου Ζέρβα και Χρήστου Ρομπόλη!

Η καρδιά του ευρωπαϊκού μπάσκετ... χτυπά στο Βερολίνο, όπου όλα είναι έτοιμα ώστε να ξεκινήσει το Final Four που θα κρίνει τον πρωταθλητή Ευρώπης για τη φετινή σεζόν!

Με δύο ελληνικές ομάδες, τον Παναθηναϊκό ΑΚΤΟR και τον Ολυμπιακό, να έχουν εξασφαλίσει μία θέση στο κορυφαίο event του διασυλλογικού μπάσκετ στη γηραιά ήπειρο, ο bwinΣΠΟΡ FM 94,6 δεν θα μπορούσε φυσικά να απουσιάζει!

Η κορυφαία αθλητική συχνότητα της χώρας έκανε... απόβαση στη γερμανική πρωτεύουσα, με τους Γιώργο Πετρίδη, Νίκο Ζέρβα και Χρήστο Ρομπόλη να βρίσκονται εκεί και να σας μεταφέρουν το κλίμα και τα τελευταία νέα των ομάδων, λίγο πριν ανοίξει η αυλαία των ημιτελικών!

Αρχικά, ο Γιώργος Πετρίδης μαζί με τον Χρήστο Ρομπόλη αναφέρθηκαν στο ματς του Παναθηναϊκού AKTOR με τη Φενέρμπαχτσε και στα όσα περιμένουν να δουν από τις δύο ομάδες του πρώτου χρονικά ημιτελικού (24/05, 19:00), ενώ στη συνέχεια ο Νίκος Ζέρβας μαζί ξανά με τον Χρήστο Ρομπόλη ανέλυσαν την επανάληψη του περσινού τελικού μεταξύ Ολυμπιακού και Ρεάλ Μαδρίτης (24/05, 22:00).

Δείτε τις δύο εκπομπές:



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x