Euroleague

Νέα «επίθεση» Φενέρ σε Αταμάν: «Γνωστός για τις “φθηνές” τακτικές του, να δημιουργεί τεχνητές κρίσεις!»

Δριμεία επίθεση κατά του Εργκίν Αταμάν, χωρίς να τον κατονομάζει, εξαπέλυσε το μέλος του ΔΣ της Φενέρμπαχτσε, λίγες ώρες πριν τον ημιτελικό του Final Four με τον Παναθηναϊκό!

Αν και τα πράγματα κυλούσαν ήρεμα μετά το «θερμό επεισόδιο» με τον Εργκίν Αταμάν, το μέλος του ΔΣ της Φενέρμπαχτσε και επικεφαλής του μπασκετικού τμήματος, Σερτάτς Κομσούογλου, έριξε νέο… λάδι στη φωτιά!

Λίγες ώρες πριν τον ημιτελικό του Final Four ανάμεσα στην τουρκική ομάδα και τον Παναθηναϊκό (24/5, 19:00), ο Κομσούογλου δημοσιοποίησε μία δήλωση προς τους φιλάθλους, εξαπολύοντας νέα «βέλη» κατά του προπονητή των «πράσινων», δίχως όμως να τον κατονομάζει, αλλά με σαφή υπονοούμενα και με τίτλο: «Σχετικά μ’ αυτόν».

Μεταξύ άλλων η δήλωση του Τούρκου παράγοντα της Φενέρ αναφέρει:

«Οι προκλήσεις του, οι λέξεις που χρησιμοποιεί και η ανάρμοστη συμπεριφορά του μπροστά σε παιδιά και γυναίκες φαίνονται καθαρά σε διάφορα βίντεο στα social media. Δημιουργεί ένα έντονο περιβάλλον χρησιμοποιώντας τεχνητές κρίσεις με “φθηνές” τακτικές, που είναι γνωστές σε όλους… Κάθε λεπτό που δεν ασχολούμαστε μαζί του, αυτός δημιουργεί κρίσεις. Η στήριξή σας τους παίκτες σ’ αυτό το ματς είναι πιο σημαντική από ποτέ. Ας επικεντρωθούμε μόνο στο παιχνίδι, ώστε να έχουμε επιτυχία σ’ αυτή την ιστορική ημέρα».

Νωρίτερα, τόσο ο Κομσούογλου, όσο και ο πρόεδρος της τουρκικής ομάδας, Αλί Κοτς, είχαν εξαπολύσει την πρώτη επίθεση κατά του Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x