Euroleague

Ευρωλίγκα: Αυλαία στα playoffs με Game 5 σε Μαδρίτη και Μονακό

Με τα σπουδαία Game 5 μεταξύ Μονακό-Μακάμπι και Ρεάλ-Παρτίζαν κλείνουν τα playoffs της Ευρωλίγκας.

Με δύο ματσάρες ολοκληρώνονται τα playoffs της Ευρωλίγκας.

Μετά τις προκρίσεις Ολυμπιακού και Μπαρτσελόνα, μένουν ακόμη δύο εισιτήρια για το Final Four, τα οποία θα διεκδικήσουν τέσσερις ομάδες σε δύο σπουδαία Game 5.

Η αρχή στο πρόγραμμα της Τετάρτης (9/5) γίνεται στις 21:00 (NovaSports 4), με την αναμέτρηση μεταξύ Μονακό και Μακάμπι στο Μόντε Κάρλο.

Η συγκεκριμένη σειρά επιβεβαίωσε τις προβλέψεις που έλεγαν πως θα ήταν τρομερά ανταγωνιστική. Οι δύο ομάδες είχαν μέχρι τώρα τις... στιγμές τους, χωρίς να υπάρχει πραγματικά ξεκάθαρο φαβορί. Παρόλο που οι Ισραηλινοί ξεκίνησαν με «διπλό» και όλοι πίστεψαν πως θα έπαιρναν άνετη πρόκριση, οι Μονεγάσκοι έδειξαν χαρακτήρα, ανέκτησαν το πλεονέκτημα και αυτή τη στιγμή μοιάζουν ένα βήμα μπροστά μόνο και μόνο λόγω αυτού.

Οι δύο ομάδες θα έχουν πλήρες ρόστερ και η μάχη μεταξύ τους αναμένεται συγκλονιστική, και μένει να δούμε αν θα έχουμε την πρώτη παρουσία της Μονακό σε Final Four. Θυμίζουμε πως όποιος προκριθεί από αυτό το ζευγάρι, θα είναι ο αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Κάουνας.

Το δεύτερο ματς της ημέρας είναι και αυτό που περιμένουν όλοι οι φίλοι της Ευρωλίγκας. Η Ρεάλ υποδέχεται την Παρτίζαν (22:00. NovaSports Prime), στην ολοκλήρωση μίας από τις πιο επεισοδιακές σειρές που έχουμε δει στα playoffs της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Εννοείται πως στο συγκεκριμένο ζευγάρι δεν χωρούν προβλέψεις. Φτάνει να ειπωθεί ότι όποιος και να κερδίσει, θα γράψει ιστορία. Αν το κάνει η Ρεάλ, θα γίνει η πρώτη ομάδα στην ιστορία της Ευρωλίγκας που επιστρέφει από το 2-0. Αν το κάνει η Παρτίζαν, θα γίνει η πρώτη που νικάει πέμπτο παιχνίδι εκτός έδρας.

Όσον αφορά τις απουσίες, οι Μαδριλένοι θα είναι οι πιο πληγωμένοι. Οι τιμωρίες για την Παρτίζαν έληξαν, επομένως θα επιστρέψει κανονικά ο Πάντερ. Από την πλευρά των γηπεδούχων, όμως, παραμένει τιμωρημένος ο Γιαμπουσέλι, ενώ δεν θα παίξει λόγω ρήξης έσω πλαγίου ο Γκάμπριελ Ντεκ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x