Euroleague

Επικεφαλής της ελεγκτικής Επιτροπής της Ευρωλίγκας ο Λεπενιώτης!

Ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, θα είναι επικεφαλής της νεοσύστατης ελεγκτικής οικονομικής Επιτροπής της Ευρωλίγκας!

Εκτός από μερικές αλλαγές στους κανονισμούς και τους όρους συμμετοχής των ομάδων στην Ευρωλίγκα, στο Διοικητικό Συμβούλιο της διοργάνωσης πάρθηκε κι άλλη μία σημαντική απόφαση.

Συγκεκριμένα, ύστερα από πρόταση της Μακάμπι Τελ Αβίβ, η οποία έγινε ομόφωνα δεκτή, συστάθηκε μία νέα ελεγκτική οικονομική Επιτροπή. Η εν λόγω Επιτροπή έχει σκοπό τον έλεγχο των οικονομικών στοιχείων των τελευταίων ετών, αλλά και παράλληλα την εξεύρεση λύσεων για την αύξηση των εσόδων μελλοντικά.

Επικεφαλής αυτής της Επιτροπής ορίστηκε να είναι ο Νίκος Λεπενιώτης. Πρόκειται για μία μεγάλη τιμητική διάκριση τόσο προσωπικά για τον Γενικό Διευθυντή της ΚΑΕ Ολυμπιακός, όσο και για την ομάδα του Πειραιά που συμμετέχοντας σ’ αυτή τη διαδικασία δείχνει την αξιοπιστία και την ακεραιότητά της στη διοργάνωση.

Όμως, εκτός από τους «ερυθρόλευκους», στην Επιτροπή θα έχουν ακόμη εκπροσώπους οι Μακάμπι Τελ Αβίβ (που την πρότεινε), ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Μπάγερν Μονάχου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x