Euroleague

Ευρωλίγκα: Στην κορυφή ο Ολυμπιακός στο τέλος του πρώτου γύρου!

Ο Ολυμπιακός μετά τη νίκη του επί της Αρμάνι βρέθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας στην Ευρωλίγκα, καθώς έχει την καλύτερη διαφορά μεταξύ των πέντε ομάδων που ισοβαθμούν στο τέλος του πρώτου γύρου!

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε τον πρώτο γύρο της Ευρωλίγκας ο Ολυμπιακός!

Οι «ερυθρόλευκοι» νίκησαν εύκολα την Αρμάνι με σκορ 82-66, φτάνοντας στο 11-6, ρεκόρ που τους φέρνει στην κορυφή της βαθμολογίας, καθώς έχουν την καλύτερη διαφορά στην πενταπλή ισοβαθμία με Μονακό, Μπαρτσελόνα, Ρεάλ και Μπασκόνια!

Στα άλλα ματς της ημέρας, η Αναντολού Εφές νίκησε δύσκολα τη Βιλερμπάν 78-72 και ανέβηκε στο 9-8, εξασφαλίζοντας μια θέση στην οκτάδα σε ακόμη μια μεγάλη ισοβαθμία, μεταξύ των Τούρκων, της Μακάμπι, της Ζαλγκίρις και του Ερυθρού Αστέρα!

Στην Ισπανία, ο Ερυθρός Αστέρας πέρασε «δια πυρός και σιδήρου» από την έδρα της Βαλένθια με σκορ 77-75, ανεβαίνοντας και αυτός στο 9-8 και κλείνοντας ιδανικά έναν πρώτο γύρο που ξεκίνησε εφιαλτικά.

Στο τελευταίο ματς της ημέρας, η Ρεάλ Μαδρίτης διέσυρε την Μακάμπι Τελ Αβίβ με σκορ 98-65, με τους Ισπανούς να βρίσκονται ανάμεσα στις ομάδες τις κορυφής και τους Ισραηλινούς στο 9-8 και πολύ κοντά στην οκτάδα.

Ευρωλίγκα: Στην κορυφή ο Ολυμπιακός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x