Euroleague

Ευρωλίγκα: Την Τρίτη (10/02) ξεκινά η προπώληση των εισιτηρίων του Final Four 2026

Η Ευρωλίγκα ανοίγει σταδιακά τις πωλήσεις για το Final Four 2026 στην Αθήνα, με αποκλειστική προπώληση και διαδοχικές φάσεις ώστε οι φίλαθλοι να εξασφαλίσουν εγκαίρως τα εισιτήριά τους.

Λίγες μόνο ώρες απομένουν για να ανοίξει η ειδική πλατφόρμα της Ευρωλίγκας και οι φίλαθλοι του μπάσκετ να σπεύσουν να αγοράσουν τα «μαγικά» χαρτάκια για το φετινό Final Four 2026 της Αθήνας!

Η διοργανώτρια αρχή ανακοίνωσε πως το πρωί της Τρίτης (10/02, 10:00) θα ξεκινήσει η αποκλειστική προπώληση εισιτηρίων για όσους είχαν παρακολουθήσει από κοντά τουλάχιστον ένα από τα τρία πιο πρόσφατα Final Four. Κάθε φίλαθλος που ανήκει σε αυτή την κατηγορία θα μπορεί να προμηθευτεί έως και τέσσερα εισιτήρια.

Ένα 24ωρο αργότερα, στις 10:00 το πρωί της Τετάρτης (11/02), θα ξεκινήσει η πρώτη φάση των γενικών πωλήσεων για το ευρύ κοινό, με δυνατότητα αγοράς έως τεσσάρων εισιτηρίων ανά άτομο και σειρά προτεραιότητας.

Η δεύτερη φάση πώλησης εισιτηρίων θα ακολουθήσει την Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου (10:00), μετά το κλείσιμο της τελικής περιόδου εγγραφής παικτών στη διοργάνωση, ώστε οι φίλαθλοι να έχουν πιο ξεκάθαρη εικόνα των ρόστερ πριν ολοκληρώσουν την αγορά τους.

Ένα τρίτο παράθυρο πώλησης θα ανοίξει την Τρίτη 17 Μαρτίου (10:00), προσφέροντας ακόμη μία ευκαιρία για εξασφάλιση θέσεων στο Final Four, ενώ η τελική φάση πώλησης θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 20 Απριλίου (10:00), ανάμεσα στην ολοκλήρωση της regular season και τα play-in της διοργάνωσης.

Διαβάστε Επίσης

Ολυμπιακός: Παπανικολάου διαθέσιμος με Αστέρα - Μόρις και Λαρεντζάκης στο Κύπελλο, σε στάδιο επιστροφής ο Νιλικίνα! Τα σχόλια Ρομπόλη-Κεφαλά για την εντυπωσιακή νίκη του Ολυμπιακού επί της Βίρτους Μπαρτζώκας: «Τίποτα δεν είναι εύκολο, δείξαμε πόσο σκληροί είμαστε - Μέχρι το τέλος θα υποφέρουμε και θα παλέψουμε» Βαθμολογία: Στο 17-9 και πάντα σε τροχιά πλεονεκτήματος ο Ολυμπιακός - Οι επόμενοι αντίπαλοι για τους «αιώνιους» Ιστορικός Μιλουτίνοφ: Ξεπέρασε τον Μπουρούση στα ριμπάουντ και ανέβηκε 8ος όλων των εποχών! Καταιγιστικός o Ολυμπιακός στο δεύτερο δεκάλεπτο, πάτησε γκάζι και εξαφάνισε την Μπολόνια με επιμέρους 37-11! Ολυμπιακός και Χάκετ άφησαν λουλούδια στη μνήμη των θυμάτων της Θύρας 7 - Παρέλαβε το βραβείο του Ιανουαρίου ο Βεζένκοφ Ντόρσεϊ: «Σήμερα παλέψαμε και νικήσαμε» Βεζένκοφ: «Αντιδράσαμε σωστά, οι νίκες φέρνουν αυτοπεποίθηση - Είναι καλή εμφάνιση και μας προδιαθέτει για το μέλλον»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x