Euroleague

Οι τρεις πρώτοι υποψήφιοι αντικαταστάτες του Γκλίκμαν ως CEO της Ευρωλίγκας

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, υπάρχουν ήδη τρεις υποψήφιοι για να αντικαταστήστουν τον Μάρσαλ Γκλίκμαν ως CEO της Ευρωλίγκας.

Νέο επικεφαλής ψάχνει από τη Δευτέρα (7/6) η Ευρωλίγκα, αφού ο Μάρσαλ Γκλίκμαν αποχώρησε από τη θέση του CEO μόλις έναν χρόνο μετά την ανάληψη των καθηκόντων του.

Η αναζήτηση για τον νέο εκτελεστικό διευθυντή έχει ήδη ξεκινήσει, με το λιθουανικό BasketNews να αναφέρει τα τρία πρώτα ονόματα που έχουν προκύψει για την αντικατάσταση του Γκλίκμαν.

Συγκεκριμένα, το πρώτο όνομα που έχει προκύψει είναι αυτό του Αλπέρ Γιλμάζ. Ο Τούρκος είναι πρώην παίκτης με πλούσια καριέρα στη χώρα του, ο οποίος από τη στιγμή που αποσύρθηκε έχει αποτελέσει διοικητικό στέλεχος της Αναντολού Εφές, στην οποία είναι GM από το 2015.

Ο δεύτερος βασικός υποψήφιος είναι ο Μαουρίτσιο Γκεραρντίνι. Ο Ιταλός πρώην καλαθοσφαιριστής πρόκειται για πολύ έμπειρο στέλεχος, αφού έχει θητείες σε ομάδες όπως οι Τορόντο Ράπτορς, οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ και η Μπένετον Τρεβίζο, ενώ αυτή τη στιγμή αποτελεί τον GM της Φενέρμπαχτσε.

Τέλος, το τρίτο όνομα που έχει προταθεί για την αντικατάσταση του Γκλίκμαν είναι αυτό του Παούλιους Μοτιεγιούνας, που είναι αυτή τη στιγμή GM της Ζάλγκιρις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x