Euroleague

Η Γκραν Κανάρια... έθεσε εαυτόν εκτός Ευρωλίγκας για οικονομικούς λόγους!

Την απόφασή της να μη συμμετάσχει στην Ευρωλίγκα της νέας αγωνιστικής περιόδου ως νικήτρια του EuroCup, λόγω οικονομικών ζητημάτων, ανακοίνωσε η Γκραν Κανάρια.

Η Γκραν Κανάρια... έθεσε εαυτόν εκτός Ευρωλίγκας!

Με ανακοίνωση που εξέδωσε το βράδυ της Δευτέρας (12/06), η ισπανική ομάδα γνωστοποίησε την απόφασή της να μη λάβει μέρος στην Ευρωλίγκα της νέας αγωνιστικής περιόδου, εξαιτίας οικονομικών προβλημάτων που ταλανίζουν τον σύλλογο.

Να θυμίσουμε πως Γιάκα Λάκοβιτς είχε εξασφαλίσει την επιστροφή της στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση, μετά και την κατάκτηση του εφετινού EuroCup επί της Τουρκ Τέλεκομ.

Πλέον, μένει να φανεί το πώς θα κινηθεί η ίδια η Ευρωλίγκα, αν δηλαδή δώσει τη θέση της Γκραν Κανάρια στη φιναλίστ του EuroCup, ή, αποφασίσει να καλύψει το κενό μέσω wild card.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Γκραν Κανάρια:

«Η Γκραν Κανάρια αποφάσισε να μην παίξει στην Ευρωλίγκα για οικονομικούς λόγους.

Σήμερα το απόγευμα πραγματοποιήθηκε έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ομάδας για να αξιολογήσει την έκθεση που συνέλεξε και να ψηφίσει σχετικά με την πιθανή συμμετοχή της πρώτης ομάδας στην Ευρωλίγκα.

Αφού αναλύθηκε η κατάσταση και διενεργήθηκε η ψηφοφορία, το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε ομόφωνα να μην συμμετάσχει στην επόμενη έκδοση της Euroleague για οικονομικούς λόγους και να παίξει ξανά το Eurocup».



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x