Euroleague

Τρίτος από το τέλος σε προσέλευση στην Ευρωλίγκα ο Παναθηναϊκός - Στην πεντάδα ο Ολυμπιακός!

Ο Παναθηναϊκός έκλεισε την κανονική διάρκεια της Ευρωλίγκας με την τρίτη μικρότερη προσέλευση κατά μέσο όρο σε όλη τη διοργάνωση. Στην πεντάδα ο Ολυμπιακός, πρώτη και καλύτερη η Παρτίζαν!

Τέλος έλαβε η κανονική διάρκεια της Ευρωλίγκας, κάτι που δίνει το δικαίωμα για μία... «σούμα» όσον αφορά την προσέλευση!

Συγκεκριμένα, με κάθε ομάδα να έχει δώσει πλέον 17 εντός έδρας παιχνίδια, το δείγμα είναι αρκετό για να φανεί ποια γήπεδα γέμιζαν και ποια έμεναν... μισοάδεια!

Όσον αφορά τις δύο ελληνικές ομάδες, η κατάσταση είναι εκ διαμέτρου αντίθετη. Ο Παναθηναϊκός είχε κατά μέσο όρο στο ΟΑΚΑ 5.985 φιλάθλους, αριθμό που τον τοποθετεί στην τρίτη χαμηλότερη θέση της Ευρωλίγκας, πάνω μόνο από τις δύο γαλλικές ομάδες. Στον αντίποδα, οι «ερυθρόλευκοι» γέμιζαν κάθε εβδομάδα το ΣΕΦ με 10.218 φίλους τους, επίδοση που τους φέρνει στην πέμπτη θέση!

Καμία εντύπωση δεν προκαλέι, φυσικά, πως η Παρτίζαν είχε την πρωτοκαθεδρία στη συγκεκριμένη λίστα, καθώς στη «Stark Arena» έδιναν το «παρών» κατά μέσο όρο 17.000 οπαδοί της ομάδας! Στη δεύτερη θέση, βρίσκεται η Ζάλγκιρις, η οποία μάλιστα είχε 16 συνεχόμενα sold-out και δεν γέμισε το γήπεδο μόνο στην πρώτη αγωνιστική.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x