Euroleague

Ζέρβας: «Δικαίως διαμαρτύρεται ο Ολυμπιακός-Οδηγός το δεύτερο ημίχρονο»

Ο Νίκος Ζέρβας αναφέρθηκε στην εμφάνιση του Ολυμπιακού απέναντι στη Φενέρμπαχτσε, αλλά και στα παράπονα για τη διαιτησία.

Στα δύο πρόσωπα του Ολυμπιακού αλλά και τα παράπονα για τη διαιτησία στον αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε αναφέρθηκε ο Νίκος Ζέρβας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Δεν ήταν μόνο η φάση του Γκος στο τέλος. Η Φενέρ πήρε και έξι βολές δώρο σε φάουλ που είδαν μόνο οι διαιτητές σε σουτ για τρεις. Πήρε σφυρίγματα έδρας η Φενέρ. Ο Ολυμπιακός δικαίως διαμαρτύρεται, αλλά παρ’ όλα αυτά είχε την ευκαιρία να ολοκληρώσει μια επική ανατροπή. Πρέπει να προβληματιστεί για το πρώτο ημίχρονο και να πάρει ώθηση από το δεύτερο. Παρά τα προβλήματα τραυματισμών και την ενίσχυση που για μένα χρειάζεται η ομάδα, έδειξε το μέταλλο που έχει. Θεωρώ πως ο Παπαγιάννης έκρινε το παιχνίδι με τα μακρινά του σουτ, αλλά και κάποιες αλλοιώσεις και επιθετικά ριμπάουντ», τόνισε.

«Είναι δύσκολο να βγει μια τόσο μεγάλη σεζόν με ένα ροτέισον 8-9 παικτών. Ο Γουόκαπ δείχνει πολύ κουρασμένος και ο Μιλουτίνοφ έπαιξε χθες με ένεση για 20 λεπτά. Σίγουρα ο ΜακΚίσικ και ο Σίκμα θα δώσουν λύσεις όταν επιστρέψουν, αλλά δεν ξέρω αν θα λύσουν εντελώς το πρόβλημα. Το καλό είναι πως πλέον το πρόγραμμα στρώνει, με Ζαλγκίρις, Ερυθρό Αστέρα εντός και Μακάμπι στο Βελιγράδι, οπότε ο Ολυμπιακός μπορεί να βελτιώσει το ρεκόρ του και να ηρεμήσει», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x