Euroleague

Γιασικεβίτσιους: «Χαρούμενος που θα συναντήσω τον φίλο μου τον Ζοτς»

Εξαιρετικά δύσκολο είναι για τη Ζαλγκίρις το ματς με τη Φενέρμπαχτσε, σύμφωνα με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, ο οποίος δήλωσε χαρούμενος που θα συναντηθεί με τον φίλο του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Ο έλεγχος του ρυθμού, αλλά και ο περιορισμός των ψηλών της Φενέρμπαχτσε θα είναι το κλειδί για τη Ζαλγκίρις, ώστε να είναι σε θέση να διεκδικήσει το ματς, σύμφωνα με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, ο οποίος παράλληλα δήλωσε χαρούμενος που θα συναντηθεί στην Κωνσταντινούπολη με το φίλο του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

«Η Φενέρμπαχτσε είναι από τις ομάδες που ενδεχομένως να προκριθεί στο Final 4, γι’ αυτό είναι πολύ δύσκολο να προετοιμαστείς για ένα τέτοιο παιχνίδι. Είχαν δύσκολα παιχνίδια με ομάδες όπως Μπάμπεργκ και Μπαρτσελόνα, αλλά κατάφεραν να πάρουν τη νίκη χωρίς να σκοράρουν πολύ. Θα πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό, γιατί στην επίθεση βασίζονται στους ψηλούς, οι οποίοι είναι πιο… μεγάλοι από τους δικούς μας και έτσι μπορεί να μας προκαλέσουν προβλήματα. Είμαι χαρούμενος που θα συναντήσω τον καλό μου φίλο Ζέλικο Ομπράντοβιτς στην Κωνσταντινούπολη», δήλωσε ο Σάρας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x