Euroleague

Γουόκαπ: «Χτυπήσαμε εκεί που θέλαμε»

Στην πολύ καλή άμυνα του Ολυμπιακού απέδωσε ο Τόμας Γουόκαπ τη νίκη επί της Μπάγερν Μονάχου.

Μέσα από την καλή του άμυνα έβαλε τις βάσεις ο Ολυμπιακός κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου, φτάνοντας στην άνετη νίκη (83-60), σύμφωνα με τον Τόμας Γουόκαπ.

«Μπορώ και να σκοράρω, ναι. Όμως, σήμερα το σημαντικό ήταν η άμυνά μας. Κάναμε εξαιρετική δουλειά, φαίνεται και στην στατιστική μας. Βέβαια, δεν ήταν μόνο θέμα άμυνας. Βρήκαμε τα σουτ, είχαμε ρυθμό, χτυπήσαμε εκεί που θέλαμε. Όταν γίνονται αυτά, νιώθεις πως τα καταφέρνεις εύκολα. Τα σουτ γίνονται πιο εύκολα», δήλωσε αρχικά ο Αμερικανός γκαρντ στην κάμερα της Nova.

Για την ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα και πόσο γρήγορα μπορούν να την ξεχάσουν: «Είναι πάντα λίγο δύσκολο. Ειδικά όταν μιλάμε για ένα εκτός έδρας ματς και μετά επιστρέφεις απογοητευμένος. Όμως, έτσι είναι η Ευρωλίγκα. Πρέπει να γυρνάς γρήγορα τη σελίδα, να είσαι συνεπής στην προπόνηση».

Για την θέση του στον Ολυμπιακό ως βασικό: «Είμαι άνετος με τον ρόλο μου, μου αρέσει. Από την αρχή ο κόουτς μου ξεκαθάρισε τι ήθελε από εμένα και αυτό κάνω. Άλλες φορές καλύτερα και άλλες χειρότερα. Όμως, πάντα το πιο σημαντικό είναι η ομάδα. Παίζουμε για την ομάδα και τα υπόλοιπα θα έρθουν».

Από την πλευρά του, ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης συμπλήρωσε πως: «Είναι μία καλή στιγμή, αλλά πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι. Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα στη Βιλερμπάν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x