Euroleague

Ιβάνοβιτς: «Βελτιώσαμε την άμυνά μας»

Στον υπέρμετρο σεβασμό που έδειξαν οι παίκτες της Μπασκόνια κόντρα στον Ολυμπιακό στάθηκε ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς μετά τη λήξη της αναμέτρησης στο ΣΕΦ.

Ο Ντούκο Ιβάνοβιτς στάθηκε στην αξία της νίκης της Μπασκόνια στο ΣΕΦ επί του Ολυμπιακού, θεωρεί πως αποφάσισαν να παίξουν μπάσκετ μόλις έμειναν πίσω στο σκορ, στάθηκε στην καλή τους τύχη στο τέλος στο σουτ του ΜακΙντάιρ και τόνισε πως είχε δώσει εντολή να πάρει την μπάλα ο Μονέκε.

Αναλυτικά: «Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη για εμάς σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Στην αρχή σεβαστήκαμε πολύ τον Ολυμπιακό, αλλά, μόλις πήρε το προβάδισμα, αρχίσαμε να παίζουμε καλά. Παίξαμε άμυνα, βελτιώσαμε την άμυνά μας. Μετά πήρε τρελό ρυθμό ο αγώνας, αυτό βοήθησε τον Ολυμπιακό, αλλά μείναμε στο ματς. Στο τέλος, ήμασταν τυχεροί με το τελευταίο σουτ του ΜακΙντάιρ και ελπίζω αυτό να του δώσει ψυχολογία για να παίξει ακόμα καλύτερα στη συνέχεια».

Όσο για το αν αυτή την εντολή είχε δώσει για την τελευταία επίθεση, είπε: «Θέλαμε να πάρει την μπάλα ο Μονέκε, αλλά τον έπαιξαν καλή άμυνα κι, έτσι, κράτησε την μπάλα ο ΜακΚιντάιρ, πήρε μια πολύ καλή προσπάθεια κι έβαλε ένα μεγάλο σουτ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x