Euroleague

Κάβανο: «Πρόκληση για εμάς ο Παναθηναϊκός, κάθε ματς είναι… σκυλομαχία»

Στην ποιότητα και το μέγεθος του Παναθηναϊκού στάθηκε ο Τάιλερ Κάβανο, εξηγώντας παράλληλα τι πρέπει να κάνει η Ζαλγκίρις για να φτάσει στη νίκη, αύριο στο Κάουνας.

Ο Τάιλερ Κάβανο έκανε ειδική μνεία στην ποιότητα του ρόστερ του Παναθηναϊκού και δη στους ψηλούς, με αφορμή την αυριανή αναμέτρηση της Ζαλγκίρις Κάουνας με το «τριφύλλι».

Παράλληλα, μιλώντας για το ματς που διεξάγεται στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Euroleague, ο Αμερικανός φόργουορντ της λιθουανικής ομάδας στάθηκε και στο γεμάτο γήπεδο.

«Ο Παναθηναϊκός κέρδισε και τα δύο παιχνίδια την περασμένη εβδομάδα. Έχουν τον Ντέρικ Ουίλιαμς στη θέση μου και πολύ καλούς γκαρντ. Έχουν μέγεθος με τον Παπαγιάννη, οπότε θα είναι μεγάλη πρόκληση για εμάς. Κάθε παιχνίδι σε αυτό το πρωτάθλημα είναι... σκυλομαχία», είπε αρχικά ο 28χρονος Κάβανο.

Και πρόσθεσε: «Ακόμα κι αν παίξουμε στην έδρα μας, πρέπει να βγούμε εκεί έξω και να κάνουμε τα σουτ και να τα βάλουμε. Eίμαι ευγνώμων που θα παίξουμε μπροστά σε ένα γεμάτο γήπεδο που έχει sold out για άλλη μια φορά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x