Euroleague

Λεπενιώτης: «Κάθε ομάδα θα πάρει περίπου 600 εισιτήρια, τουλάχιστον 3.000 Έλληνες στο Κάουνας»!

Στη διάθεση των εισιτηρίων για κάθε ομάδα στο F4 του Κάουνας στάθηκε ο Νίκος Λεπενιώτης μετά την πρόκριση του Ολυμπιακού επί της Φενέρμπαχτσε.

Ο γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, τόνισε πως ο Ολυμπιακός θα διαθέσει 3.000 εισιτήρια για τις ανάγκες των οπαδών του στο Final 4 της Ευρωλίγκας, δήλωσε υπερήφανος για την πρόκριση, ενώ πρόσθεσε πως… δεν θέλουν τις Μακάμπι και Παρτιζάν στο Κάουνας, προκειμένου να πάρουν περισσότερα «μαγικά χαρτάκια».

Αναλυτικά, είπε: «Συγχαρητήρια σε όλους, ήταν μια πολύ δύσκολη σειρά. Είμαστε πολύ υπερήφανοι για όλους, είναι μια μεγάλη επιτυχία. Υπάρχουν, περίπου, 2.500 με 3.000 εισιτήρια σε ελληνικά χέρια. Κάθε ομάδα θα πάρει περίπου 600 εισιτήρια, οπότε μιλάμε για περίπου 3.000 εισιτήρια.

Εξαρτάται από το αυριανό πρόγραμμα αν θα μπορούμε να βρούμε κάποια εξτρά εισιτήρια. Δεν θέλουμε τη Μακάμπι ή την Παρτιζάν λόγω εισιτηρίων. Στο τελευταίο ματς, η ζήτηση ήταν εξωπραγματική. Θα μπορούσαμε να γεμίσουμε και γήπεδο… 150.000 θέσεων. Δεν μπορούσαμε να το διαχειριστούμε.

Τα καλύτερα έρχονται και για τα επόμενα χρόνια και περιμένουμε ακόμα καλύτερες στιγμές
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x